{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een warmte..

Afbeelding blog 'Wat een warmte.. '

Zwanger en deze tropische temperaturen zijn geen goeie combinatie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit een liefhebber van de zon ben geweest, geef mij maar regen en kou. Ik ben iemand die het dus nooit koud heeft en zelfs geen winterjas nodig heeft, dus voor mij is dit nou nog net niet onverdraagbaar. We wonen in een appartement met plat dak dus de afgelopen dagen is het minimaal 29 graden in huis.. ik ben nu 36 weken en voor de waaier is toch wel mijn favoriete plekje op dit moment! Of in de supermarkt want wat een verademing is dat zeg! Blijf een Nederlander he, altijd wat te klagen over het weer haha! Maar dit gaat echt m’n pet te boven.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je