{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een grote verrassing!

Erachter komen dat je onverwacht zwanger bent van een vierde kindje. Wat een schrik, maar ook een ongekende blijdschap.

Afbeelding blog 'Wat een grote verrassing!'

Hallo Allemaal, 

Dit is mijn eerste blog dus ik zal mij kort voorstellen! Ik ben 34 jaar oud en alweer 8 jaar gelukkig met mijn man. We hebben samen drie kinderen. Twee stoere, lieve en soms ondeugende jongens van 6 en 4. Ons derde kindje is een gezellige, enthousiaste meid van 2 jaar. Ik ben sinds 5 jaar thuis met de kinderen en het is een druk maar onwijs gezellig bestaan. Ons gezin leek compleet!

Maar daar dacht het kindje in mijn buik duidelijk anders over :-). In april van dit jaar is een cyste van 20 cm ontdekt in mijn rechtereierstok. Nog diezelfde maand is deze cyste samen met de eierstok verwijderd. 6 weken na de operatie voelde ik me anders dan wanneer ik ongesteld moet worden. Mijn eten smaakte anders, zelfs mijn favoriete ham kaas stokbroodje kreeg ik niet op. Aangezien ik al drie keer eerder zwanger ben geweest gingen de bellen rinkelen! Ergens achter in de kast lag nog een zwangerschapstest, en ja hoor vijf minuten later keek ik vol emotie naar het tweede streepje. Hoe gaan we dit doen met vier kinderen? Gelukkig waren mijn man en ik wel gelijk blij en vonden we dat vier kindjes prima bij ons aan tafel konden zitten. Alleen hoe gaan 4 kindjes in de auto passen en waar gaan ze slapen? Voor al deze praktische zaken vonden we een oplossing. We hadden al een 7 persoons auto en onze computer en hobbykamer is inmiddels verbouwd tot extra kinderkamer. Van het weekend is onze dochter over gegaan naar haar prinsessenkamer. Wat is ons grote meisje dan nog klein in dat grote bed.

Inmiddels ben ik 7 maanden zwanger. Ons kindje wordt begin februari verwacht. Onze 3 andere kinderen vinden het geweldig dat er nog een kleine aankomt. Die gezichtjes toen ze de baby voor het eerst voelden schoppen tegen hun handjes zal ik nooit meer vergeten. De twee oudste jongens hebben een duidelijke voorkeur voor een meisje omdat er dan twee jongens en 2 meisjes zijn. Voor mijn man en mij maakt het niet uit, wij zijn blij als de baby gezond geboren wordt. We weten het geslacht dan ook niet. Spannend!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je