{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat doe je met verwende kinderen?

Een Amerikaanse moeder weet wel raad.

Afbeelding blog 'Wat doe je met verwende kinderen? '

Jeej, het hoge woord is eruit. Ik mag mezelf ook een mommy to be noemen! En als toekomstige moeder gaat het bij mij meteen ratelen. Hoe gaan we ons kindje opvoeden? Zullen mijn partner en ik wel op een lijn liggen? En bestaat er ook zoiets als je kind te veel verwennen?

Volgens mij wel. Een kind overladen met liefde kan nooit kwaad denk ik. Maar overladen met te veel spullen wel. Ik zou echt niet willen dat mijn kind materialistisch wordt.

Ik las over een Amerikaanse moeder die merkte dat haar puberzoon heel negatief deed over klasgenoten die tweedehands kleding droegen. Zelf kreeg de jongen altijd alleen merkkleding dus de moeder vond het ook wel een beetje haar eigen schuld. Haar zoon moest toen zelf tweedehands kleding gaan kopen; hij kreeg 20 dollar en moest kleding voor een hele week kopen. De jongen moest er wel een beetje van huilen.

Wat een geweldige manier om je kind een lesje te leren. Zo wil ik het ook doen later. Ik ben benieuwd wat jullie van dit lesje vinden? En ook ben ik benieuwd of je streng zijn of juist veel verwennen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je