{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat ben ik toch benieuwd naar jou, kleine man!

Hoe zal de bevalling verlopen, zal ik de weeën wel herkennen? En hoe zal jij eruit zien? Dit zijn gedachten die mij steeds meer bezig houden

Afbeelding blog 'Wat ben ik toch benieuwd naar jou, kleine man! ' Achtergrond blur afbeelding

Met 32 weken merk ik dat ik steeds meer aan het aftellen ben. Nog 2 weken tot mijn verlof, nog 5 weken tot de 37 weken (magische mijlpaal) en nog 8/10 weken voordat wij je in onze armen mogen sluiten.

Zal je de neus hebben van je vader en het karakter van je mij? Of juist andersom? 

IMG_0909_1477466801.JPG

Op de echo, lijkt het alsof je mijn lippen hebt en je vader zijn neus :)

Wat lijkt het me fijn om dadelijk met zijn drieën op de bank te zitten. Zouden we jou al voor de Kerstdagen in onze armen hebben? Ben 22 december uitgerekend, dus de kans is vrij groot. Of zal ik zoals mijn moeder roept; precies 1 week overtijd zijn. Zij en mijn oma waren dit namelijk ook.

Lieve kleine man, blijf voor nu nog maar even lekker zitten. En weet dat wij je over een aantal weken met alle liefde zullen verwelkomen. Oh wat ben ik toch nieuwsgierig!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je