{{ message.message }}
{{ button.text }}

Warm weer en zwangerschap

Afbeelding blog 'Warm weer en zwangerschap'

Ik ben dol op de zomer. Heerlijk de zon en genieten van het mooie weer. Kinderen kunnen lekker buiten spelen. Als ouder kun je lekker in de zon zitten en je kinderen kunnen ook heerlijk in de tuin spelen. De meeste mensen zijn ook heel vrolijk als de zon weer schijnt.

Normaal gesproken kan ik heel goed tegen de hitte. Alleen als je zwanger bent, tenminste zo ervaar ik het, heb ik wat weer last van de hitte. Verder wil ik ook goed uitkijken dat ik geen zwangerschapsmasker krijg. Ik smeer mijn gezicht dan ook goed in met factor 50 en ik ga niet langer dan een half uur naar buiten. Soms ga ik op het einde van de dag even in de schaduw zitten. Verder drink ik heel veel water. Ik wil toch elke dag even naar buiten, want ik ben dol op de zomer en het lekkere weer en ik vind het ook zonde om niet te kunnen genieten van het weer.

Van het weekend zijn we even op het terras gaan zitten en dan kun je in de schaduw ook heerlijk genieten van het weer. En zeker als ik dan mijn dochter zie genieten, dan geniet ik ook helemaal.

Mijn vriendin, zij is ook zwanger, had een tijdje terug last van warmtebultjes. Daar heb ik geen last van gehad.

Hebben jullie ook last gehad van de hitte tijdens de zwangerschap? Of juist helemaal niet?  Geniet je ook enorm van het lekkere weer tijdens de zwangerschap?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je