Snap
  • Zwanger
  • post

Warm weer en zwangerschap

Ik ben dol op de zomer. Heerlijk de zon en genieten van het mooie weer. Kinderen kunnen lekker buiten spelen. Als ouder kun je lekker in de zon zitten en je kinderen kunnen ook heerlijk in de tuin spelen. De meeste mensen zijn ook heel vrolijk als de zon weer schijnt.

Normaal gesproken kan ik heel goed tegen de hitte. Alleen als je zwanger bent, tenminste zo ervaar ik het, heb ik wat weer last van de hitte. Verder wil ik ook goed uitkijken dat ik geen zwangerschapsmasker krijg. Ik smeer mijn gezicht dan ook goed in met factor 50 en ik ga niet langer dan een half uur naar buiten. Soms ga ik op het einde van de dag even in de schaduw zitten. Verder drink ik heel veel water. Ik wil toch elke dag even naar buiten, want ik ben dol op de zomer en het lekkere weer en ik vind het ook zonde om niet te kunnen genieten van het weer.

Van het weekend zijn we even op het terras gaan zitten en dan kun je in de schaduw ook heerlijk genieten van het weer. En zeker als ik dan mijn dochter zie genieten, dan geniet ik ook helemaal.

Mijn vriendin, zij is ook zwanger, had een tijdje terug last van warmtebultjes. Daar heb ik geen last van gehad.

Hebben jullie ook last gehad van de hitte tijdens de zwangerschap? Of juist helemaal niet?  Geniet je ook enorm van het lekkere weer tijdens de zwangerschap?

10 jaar geleden

Dank je wel :)

10 jaar geleden

Ik wens je een hele fijne zwangerschap. Ook al is het warm!

10 jaar geleden

Ik woon in het caribbisch gebied, dus heb geen andere keuze dan de hitte aan te gaan hier...tropische hitte haha. Normaal kan ik er best goed tegen, maar met mijn vorige zwangerschap viel het me wat zwaarder (en dit was in de wintermaanden...dan is het rond de 28 graden hier). Maar nu ben ik dus zwanger volop in de zomer, daar sta ik wel even om te puffen hoor! Zie er niet naar uit, airco's draaien op volle toeren momenteel haha

10 jaar geleden

hallo, gelukkig hebben we tot nu toe nog niet een heel erg warme zomer maar de afgelopen dagen vind ik prima uit te houden. Lekker naar het strand, niet te druk maken, in de avonduurjtes nog even het huis aan de kant met een naderende bevalling. beetje verkoeling zoeken, voetjes in het water en genieten maar! Maar ik heb het uberhaupt al niet te snel warm hoor, ik denk dat dat ook scheelt. succes,