{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer een zwangerschapswens op wachten uitdraait.

Je komt op den duur op een punt dat wachten steeds normaler wordt en het idee van hormoon behandelingen steeds verder weg...

Afbeelding blog 'Wanneer een zwangerschapswens op wachten uitdraait.'

Nog steeds zijn we aan het wachten tot mijn menstruatie op gang komt. Mijn vorige menstruatie was van 12 aug t/m 27 aug voor mij echt abnormaal lang. En nu zit ik in een cyclus die al 43 dagen duurt. En ook dit is voor mij abnormaal lang... kent iemand dit? Dit kan bijna geen nawerking van hormonen zijn omdat ik 26 juni ben gestopt met de hormonen. Ben ook 24 aug met de pil gestopt (advies van het ziekenhuis) dus misschien is het dat? Ik heb geen flauw idee! 

Ik heb inmiddels ook alweer 3 boeken gelezen *de lab baby. *spuiten en snikken. *paaseitjes zoeken in het AMC. Heeft iemand misschien nog meer van dit soort boeken als tip voor mij? Ik merk namelijk dat ik het heerlijk vind om deze boeken te lezen, het gevoel dat iemand precies verteld wat ik voel is fijn! Dat betekend dat ik dus echt niet de enige ben die zo denkt en voelt in deze situatie! 

Ik weet wel dat ik maar weer verder ga met wachten, wachten en nog eens wachten! En anders misschien maandag toch het ziekenhuis bellen! Ik wacht het weekend nog even af! 

Fijn weekend! 

Make everyday a good one! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je