{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wachtweken cryo tp dag 4

Wacht weken na cryo terugplaatsing pfff hoe bedoel je vervelend!!!!!!!

Afbeelding blog 'Wachtweken cryo tp dag 4'

Daar zit ik dan op de bank 4 dagen na me terugplaatsing. Sinds vandaag voel ik me echt beroerd!! Het begon al bij het wakker worden vanmorgen, mijn neus zat potdicht en ik had lage rugpijn en ongie krampjes. Even dacht ik hé gats ik ben ongesteld. Maar dit kan helemaal niet doordat ik in een kunstmatige cyclus zit. Dus na even wakker worden realiseerde ik me dit ook en kwam er gelijk een soort rust. Na het opstaan werd het niet veel beter had erg slappe benen en voelde me duizelig. Gelukkig ging mijn neus gelijk weer open en ben even lekker met mijn dochtertje gaan douchen om me toch iets beter te gaan voelen. Blijf me helaas beroerd voelen, niet een echt ziek zijn maar gewoon een naar lichaam hebben. Gelukkig is mijn vriend vandaag vrij dus hij zal zo op ons dochtertje Letten zodat ik nog even kan slapen. Wat zijn die wachtweken toch iedere keer weer slopend!! Elke keer als ik aan een behandeling begin hou ik me zelf voor er niet te veel mee bezig te zijn. Dit lukt ook altijd goed tot de terugplaatsing heeft plaatsgevonden. Vanaf dat moment begin ik overal symptomen in te zien en voel ik alles 10x erger dan normaal. Waarschijnlijk voel ik me nu zo beroerd omdat ik ziek word of slaap tekort heb. Maar toch hoop ik dan stiekem dat dit al zwangerschap symptomen zijn aangezien een teruggeplaatst cryo embryo zich vanaf 2 dagen na terugplaatsing kan gaan innestellen. Pff was het maar 7 maart dan heb ik duidelijkheid welke kant deze ook zal zijn. Toch onvoorstelbaar dat normaal 2 weken voorbij vliegen en ze nu voorbij lijken te kruipen. Ik ga maar even lekker mijn bed in duiken en hopelijk voel ik me dan na het ontwaken weer als herboren hahaha

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je