{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar gebruik jij hydrofiele luiers voor?

Hydrofiele luiers kennen we allemaal, ze horen bij de babyuitzet en staan dan ook op de babyuitzetlijst. 12 stuks worden er geadviseerd. Wij vonden dit bij de eerste zwangerschap best veel. Maar inmiddels weten we uit ervaring dat je deze wel zeker nodig hebt.

Afbeelding blog 'Waar gebruik jij hydrofiele luiers voor?'

Toen ik zelf de babyuitzetlijst voor het eerst thuisgestuurd kreeg vanuit de kraamzorg sprongen mijn ogen open toen ik ze zag staan. “hydrofiel luiers” als echte carriërevrouw had ik eerlijk gezegd geen flauw idee wat het was. Bij het woord luiers dacht ik aan pampers en vond het in de eerste instantie dan ook onzin om deze aan te schaffen. Echter na een klein snel onderzoek bleken deze eigenlijk wel heel erg handig.

Hydrofiele luiers gebruik je eigen overal voor. Je droogt er je kindje mee af, legt een hydrofiele doek in het bedje aan het hoofdeind als onderlaken, deze verschoon je iedere dag en zo ligt je kindje steeds weer hygiënisch in een schoon bed. Jollein kwam dit jaar met een prachtige nieuwe collectie hydrofiel katoen. Fijne zachte doeken met lieve printjes erop. Zo is de Jollein Hydrofiele Multidoek in enkele maanden heel populair geworden. Deze mooie grote doek van hydrofiel katoen is maar liefst 115x115cm. Lekker groot dus en heel handig om voor allerlei doeleinden te gebruiken.

Waar gebruikte jij alle hydrofiele luiers voor? En wat doe je ermee nadat je kindje groter is geworden? Als de luiers maar voor 1 kindje gebruikt zijn kunnen ze vaak nog prima een rondje mee. In sommige huishoudens worden het poetsdoeken. Andereschenken ze aan een goed doel. Wij zijn wel benieuwd of iemand nog goeie tips heeft voor het her-gebruik van die enorme stapel hydrofiele luiers.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je