{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar blijft mijn buik?

In de week voorafgaand aan de 20 weken echo. Waar blijft toch die buik?

Afbeelding blog 'Waar blijft mijn buik?'

Deze week alweer 20 weken zwanger. De tijd vliegt, en ik besef nog steeds niet helemaal dat er een kindje op komst is. Weinig last gehad van kwaaltjes, en m’n buik is ook nog van het formaat ‘iets-teveel-gegeten’. Steeds meer mensen vragen ernaar; hoe ik me voel, en waar m’n buikje blijft. Best vervelend op zo’n moment. Maar als mijn buik klein blijft, dan kan ik straks weer eerder in mijn oude spijkerbroeken. Dus elk nadeel heeft zijn voordeel. 

We weten al wel dat het een meisje wordt, wat het allemaal een stuk makkelijker maakt. Nu ben ik niet zo van de te zoete roze jurkjes, gordijntjes, accessoires etc. Maar langzaamaan begint het toch te wennen. Je kan je dochter straks moeilijk in blauw steken. En je zou zeggen dat de naam bedenken ook een stuk makkelijker is geworden, maar dat valt nog vies tegen. Alle namen die ik opsla in mijn telefoon en vrolijk thuis kom vertellen, worden weggewuifd. Die rijmt op ‘scheet’, zo heette die rare van vroeger op school, en die naam is echt zooo ouderwets. Oke, pff we zoeken weer vrolijk verder.

Volgende week staat de 20 weken echo gepland, en ik ben wel weer heel erg nieuwsgierig naar dat kleine mensje in mijn buik. Is ze goed gegroeid? Zwemt ze lekker rondjes of ligt ze al redelijk klem? Zitten alle vingertjes en teentjes eraan? Ik ben zo nieuwsgierig. Dus lees mijn blog volgende week weer, en ik vertel je alles over mijn 20 weken echo! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je