{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar blijft dat kloppende stipje?

De eerste echo, ontzettende zenuwen die iedereen denk ik wel kent. 8 weken zwanger en gaan we dat kloppende hartje zien of niet?

Afbeelding blog 'Waar blijft dat kloppende stipje? '

5 weken zwanger was ik toen ik vol trots een afspraak maakte bij de verloskundige. Nog 3 weken moest ik wachten voor de eerste echo om te zien of er inderdaad een vruchtje zat met een kloppend hartje. Na de positieve zwangerschapstest kwam naast de enorme blijdschap die ik voelde ook mijn grootste angst naar voren, wat als ik een miskraam krijg? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je