{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vroeger was alles beter VS technologie van deze tijd

Vroeger zag je je kindje pas bij de geboorte, nu wordt ons tegenwoordig heel wat meer keuzes gegeven. Mooi toch, al zeg ik het zelf ☺️

Afbeelding blog 'Vroeger was alles beter VS technologie van deze tijd ' Achtergrond blur afbeelding

Zwanger zijn, wat een fantastisch gevoel! Nu spreek ik natuurlijk vanuit mijzelf, ik kan mij best voorstellen dat niet iedere mommy/mommy to be het hiermee eens is...

Vandaag ben ik precies 26 weken en 2 dagen zwanger en geniet ik van elke dag die erbij komt.

Maar wat mij vanaf het begin af aan al is opgevallen, is dat iedereen duidelijk z'n mening klaar heeft staan bij de keuzes die wij maken tijdens de zwangerschap. Begrijp mij niet verkeerd, ik sta open voor meningen, maar meningen bij een ander op gaan leggen vind ik altijd iets heel vervelends.

Kijk nu tegenwoordig ten opzichte van een zwangerschap. Zoveel keuzes die wij als aanstaande ouders kunnen/mogen maken!

Willen jullie een combinatietest uit laten voeren, wil je het geslacht weten, wil je de 20-weken echo, wil je een 3D/4D echo laten maken van de kleine?

Vroeger was dit allemaal niet mogelijk (en was de zwangerschap misschien daardoor ook wel gewoon een gegeven en minder stressvol) maar zeg nu eerlijk, als je zou mogen kiezen om te kijken of alles wel ok is daarbinnen dan is het tocht geweldig dat dat kan? Laat in ieder geval ieder zijn/haar eigen keuze kunnen maken.

Vroeger was alles beter gaat hier bij mij niet op; voor mij geldt, geef mij de technologie van tegenwoordig maar! 

Drie dagen geleden hadden wij de mogelijkheid om de kleine meid te kunnen zien; ja! Do please! Geweldig toch?

Nu voelde de kleine meid er eerlijk gezegd wat minder voor want het was maar een al te drukke bedoeling daar rond haar gezichtje; armen/handen, benen/voeten, navelstreng, alles wat kon bewegen en los zit, daar verstopte ze zich achter.. Maar net op het moment dat wij het acccepteerden dat dit ook kon gebeuren en wij ons erbij neer hadden gelegd dat we misschien toch maar moesten wachten tot de geboorte, mochten we een glimp van haar opvangen!

Wat een hemels moment was dat. Op slag verliefd was ik! Niet te geloven toch dat dit allemaal kan, dacht ik nog?!

Nu mag ik zelfs 2 keer dat gelukzalige gevoel meemaken en 2 keer verliefd op haar worden!

Nee hoor, geef mij maar de technologie van tegenwoordig en als we elkaar nu allemaal in onze eigen waarde laten, is iedereen blij.

Tot over 3 maanden lief/mooi meisje!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je