{{ message.message }}
{{ button.text }}

VREUGDE EN GELUK KERST 2019

Afbeelding blog 'VREUGDE EN GELUK KERST 2019' Achtergrond blur afbeelding

24-12-2019 Kerstavond traditiegetrouw bij mijn schoonfamilie!

Lekkere dingen zijn in huis gehaald, carpaccio, wijn, zalm, etc. dingen die ik gelijk niet meer wil nemen nu ik weet dat ik zwanger ben. ondanks dat het pas heel vroeg is. 
En ja we wilden het ook heel graag vertellen om het jaar mooi af te sluiten!

Dus daar gingen we op tijd de stad in want wij 2 zijn mensen die op het allerlaatste moment pas cadeautjes gaan halen, en eigenlijk ook niet weten wat te halen. Wat dan meestal resulteert tot een aantal uren zuchtend en steunend door Arnhem slenteren.
Maar wat we wel wisten is dat we een boek gingen kopen; Handleiding voor opa's en oma's, en een kerstrompertje.

Uiteindelijk na uren slenteren en alle cadeaus binnen was het zover kerstavond kon beginnen wij worden toch best wat nerveus maar dat was gelukkig niet te zien.

Eten stond op tafels, cadeautjes onder de boom wij beginnen met het eerste cadeau geven we aan. 
Aan mń schoonvader het rompertje aan mń schoonmoeder de handleiding terwijl ze deze aan het uitpakken zijn geeft Rick ongemerkt de positieve zwangerschapstest aan zijn broertje die het gelijk ziet en schreeuwt ROT OP waarop wij de hint geven nog even stil te zijn tot de cadeautjes open zijn.
M'n schoonmoeder pakt het boek uit en begint te lachen maar heeft het niet door terwijl mijn schoonvader roept NEE JOH waarna mijn schoonmoeder mij aankijkt en ik begin te knikken dat het waar is waarop ze hysterisch van blijdschap wordt! Ook mijn schoonzusje en de oma van Rick hebben het nu door waarop de felicitaties komen!

wat een blijdschap hebben we gehad op deze avond!

Na een goede nachtrust was het 1ste kerstdag traditiegetrouw naar mijn moeder en de dag dat we mijn familie het gingen vertellen!
Om 14.30 uur gingen we op weg naar Doesburg ik had al het idee dat iedereen er al wel zou zijn (wij zijn vaak de laatste)
En ja inderdaad mijn broer met gezin en zus met gezin waren al binnen! En ik werd toch zenuwachtig ineens.
Het moment kwam eraan dat ik mijn eigen mama ging vertellen dat ik moeder zou worden!
Toen we allemaal thee hadden en een stukje appelgebak gemaakt door mijn moeder uiteraard. Nam ik mijn  nichtje mee naar de gang om te vragen of zij iets durfde voor te lezen voor iedereen. Want Tante Taar en Ome Rick hadden een gedichtje voor de familie gemaakt. 
Dit wilde ze wel, Iedereen bij elkaar en mijn nichtje begon voor te lezen
Je kunt mij nog niet horen
Je kunt mij nog niet zien
Maar als ik ben geboren,
Mag ik dan in dit lijstje misschien!

En wederom Tranen van geluk bij mijn moeder en ook bij mij, ik vond het een mooi maar ook heftig moment omdat ik dit niet kon delen met mijn overleden vader die ook zo trots zou zijn geweest!

Het was fijn ons geluk nu te kunnen delen met familie, ondanks dat het nog erg pril is, vinden we het ook fijn dat onze families er van af wisten mocht het wel fout gaan.
Ook onze beste vrienden hebben we het heugelijke nieuws verteld en iedereen is zo blij voor ons dat het ons gegund !

2020 wordt ons jaar!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je