{{ message.message }}
{{ button.text }}

ICSI behandeling

Er is nieuws over de voortgang van de ICSI behandeling. Zaterdag hebben we de punctie gehad en er werden 15 eitjes aangeprikt.

Afbeelding blog 'ICSI behandeling' Achtergrond blur afbeelding
Er is nieuws over de voortgang van de ICSI behandeling. Zaterdag hebben we de punctie gehad en er werden 15 eitjes aangeprikt. Best een goede oogst! Vandaag hebben we de uitslag gekregen. Dat was dus wel even spannend, maar de cijfers zijn heel goed!!! Er waren 10 eitjes groot genoeg om te bevruchten en er zijn er 9 bevrucht!!! Dat is dus echt heel erg goed! Vijf daarvan worden nog een paar dagen onder en stoof gehouden en 4 zijn er gelijk ingevroren. Donderdag worden er twee embryo's teruggeplaatst. En dan dus nog wachten tot ik een zwangerschapstest mag doen.... Dat wordt nog een tijdje gduld hebben dus. Maar de cijfers zijn goed. Ik heb gisteravond opgezocht wat de kansen op een zwangerschap zijn bij terugplaatsing van 2 embryo's. We hebben 40% kans op een zwangerschap! Van de 100 vrouwen die 2 terug laten plaatsen worden er 40 zwanger, waarvan 15 van een tweeling. Dat wordt dus ook best wel spannend. Stiekem lijkt het mij best leuk hoor een tweeling... Maar goed dat is van later zorg. Eerst maar die positieve test!!! Wel duimen hoor! Het is in ieder geval erg fijn dat er 9 bevruchte eitje waren. Mocht het deze keer niet lukken dan hebben we nogwat op voorraad in de vriezer ha ha ha. Ik kan  niet wachten... De tijd gaat nu echt even te langzaam....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je