{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor mijn zwangerschap

Het leven ervoor en Hoelang het duurde voor ik zwanger werd

Afbeelding blog 'Voor mijn zwangerschap' Achtergrond blur afbeelding

Voor mijn zwangerschap had ik een leuk leven! Mijn vriend en ik waren een jaar samen. We woonden nog bij onze ouders. Naja hij woonde meer bij mij en mijn ouders. In dat jaar hebben we veel leuke dingen gedaan. Van feestjes tot weekendjes weg. Een vakantie wilde we “volgend” jaar gaan doen om nog even te kunnen sparen om een huis te kopen. Want ook dat wilde wij “volgend” jaar. 

Aan de pil? Nee, dat deed ik niet. Ik heb zeker 10 jaar de pil geslikt, maar altijd met problemen. Van hoofdpijn wat wel migraine leek...of was! Tot aan door me benen zakken of een pijn in me linker arm. Dit kon niet goed zijn. Mijn moeder zei: “Dit komt door je pil, stop daar eens mee!” Ik heb een half jaar niet willen luisteren daarnaar...ik kon niet geloven dat dat door de pil kon komen en daarbij ...ik wil nog niet zwanger worden! Toch vond ik het zakken door mijn benen en pijn in me linkerarm eng!!! Ik ben gestopt en VOILA alles was verdwenen... O nu dwaal ik af! Ik wilde eigenlijk alleen zeggen dat ik al een tijd niet meer aan de pil zat. Naja door deze reden dus Haha.

Mijn vriend wist dus aan het begin van de relatie dat ik geen pil slikte. We deden het daarom veilig met condoom. Op een gegeven moment denk je: ik wil wel kinderen...mijn vriend wilde graag voor zijn 30ste vader worden. Dus na een half jaar van onze relatie deden we ook wel eens zonder. 1. Dat was/is lekkerder en 2. We wilden kinderen, maar het hoefde niet perseé NU NU... kortom we lieten het aan het LOT over. 

Paar maanden later gingen we op zoek naar huizen, want we wilde graag gaan samen wonen en hadden nu goed gespaard om eruit te kunnen. Het bleek alleen niet zo makkelijk als we dachten!!! Overbieden met 20 en 30 duizend was niet gek en het dan ook nog niet worden was ook niet gek! Naja we maakten ons nog niet super druk. Zwanger was ik nog niet...terwijl we het al 5 maanden zonder deden. Ik heb in het verleden eens een abortus gedaan...dus ik wist dat ik zwanger kon worden. Mijn vriend gaf aan zich te willen testen of zijn zaad wel naar behoren zou werken...hij werd bang dat het door hem zou kunnen komen. Waarop ik zei: “ ach maak je niet druk! We wonen nog thuis, eerst een huis en als het dan nog niet is gelukt gaan we naar de dokter”. Hij was het hier  wel mee eens. Life Goes On! 

Maand later: ZWANGER!!! Alsof het zo had moeten zijn! Maar nog geen huis...

Wil jij weten hoe nu verder? Lees dan mijn volgende blog!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je