{{ message.message }}
{{ button.text }}

voor het eerst bloggen

Na een miskraam was het moeilijk om zwanger te worden. Wisten wij veel dat we via het ziekenhuis moesten proberen zwanger te raken.

Afbeelding blog 'voor het eerst bloggen' Achtergrond blur afbeelding

Hallo ik ben jorien heb twee kindjes een jongen van 4 en een meisje van bijna twee. 

We waren er klaar voor samen een kindje ( mijn man had al drie kinderen van een andere relatie ) we besloten om er een van ons samen  te nemen dat werden er twee waar ik heel blij mee ben.

Ik werd na  8 maanden zwanger helaas werd bij 12 weken ontdekt dat het al 3 weken niet meer in leven was het zou niet vanzelf afkomen dus kreeg ik een curettage wat was ik verdrietig je leest en hoort het bij andere maar als je het dan zelf overkomt dan voel je je machteloos.

Daarna was het net een sneltrein ik werd niet meer ongesteld dus naar het ziekenhuis kijken wat de oorzaak is niks  kunnen vinden.

Er gaat altijd veel tijd overheen voordat je weer een afspraak kunt maken en het combineren met je werk ik vond het altijd ontzettend druk en haastig en het liep altijd uit. 

Gelukkig werd ik met hormoonspuiten na anderhalf jaar zwanger wat was ik gelukkig en zeker omdat wij niet verder het traject in hoefden ik heb diep respect voor alle vrouwen die dat wel moeten of nu nog zijn geloof in jezelf en geef aan wat je wel wil en wat niet.

Volgende blog ga ik verder over mijn andere zwangerschap

Groetjes jorien

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je