{{ message.message }}
{{ button.text }}

voor 2e keer zwanger worden lukt niet

zwanger worden lukt ons niet, en waarom is echt onduidelijk. Ja ik heb overgewicht...ben al anderhalf jaar op dieet, en niks afgevallen...

Afbeelding blog 'voor 2e keer zwanger worden lukt niet' Achtergrond blur afbeelding

Het zwanger worden lukt ons niet. We hebben al een pracht van een zoon van bijna 5! (het is een cliche maar pfff wat gaat de tijd snel!). En eigenlijk hadden we bijna 3 jaar geleden al zoiets van hmmm een 2e erbij. (of eigenlijk toen had ik mijn man ook zo ver. Vanaf de eerste dag dat we onze zoon hadden had ik al zoiets van dit wil ik nog een keer!)

Ja ik heb overgewicht. Maar na anderhalf jaar dieeten ben ik nog geen gram afgevallen! zo frustrerend. Ik heb het geprobeerd met behulp van de huisarts. En zij bleef altijd erg positief, maar ik pfff echt niet leuk meer. Nu ben ik sinds maandag weer met een nieuw dieet begonnen. Koolhydraatarm dieet. Geen brood, geen pasta, geen crackers, geen aardappelen. en ik voel me goed moet ik zeggen...

en tegelijk zijn we ook bij het ziekenhuis om te kijken of er misschien wat aan de hand is. We hebben namelijk in 2009 en 2012 wel miskramen gehad. Nu denken ze dat ik een syndroom heb waardoor ik te weinig vrouwelijke hormonen aan zou maken..en daar is een pil voor als dat echt zo is. Maarrr omdat mijn bmi niet onder de 35 is, zou ik die pil niet krijgen. Zo frustreren! net of ik niet wil afvallen, maar helaas ben ik schildklierpatient. En wil mijn lichaam blijkbaar niet afvallen. Ik sport 3 keer per week. Ik doe zo mijn best en dat wordt dan niet beloond. Je krijgt zelfs te horen dat als je een probleem hebt, en er een oplossing is, je die niet krijgt omdat je te dik bent...soms wordt ik er zo verdrietig van.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je