{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vol goede moed het nieuwe jaar in!

Graag willen wij een tweede kindje, de weg ernaar toe is weer een hobbelweg...

Afbeelding blog 'Vol goede moed het nieuwe jaar in!'

Nadat wij na negen jaar ons best doen, samen met vele artsen, een prachtige dochter kregen waren wij volledig 'over the moon'. En dat zijn wij met ons prachtige meisje nog steeds!! Zo, dat wij besloten om ons best te doen voor een tweede wondertje... Nu we weten waar het probleem lag is dat gelukkig een iets minder ingewikkeld proces.

Vorig jaar januari was ik zwanger en helaas liep dit niet goed af, na een mooie echo bij acht weken was er bij de echo van ruim elf weken (op goede vrijdag) slecht nieuws. Dit heb ik al een keer beschreven. Dit kan gebeuren, hoe verdrietig dit ook was. Na een paar maanden was ik opnieuw zwanger! Helaas ging het dit keer ook mis bij ruim vijf weken, op mijn verjaardag. Twee maanden later was ik weer zwanger, weer blij, maar wel met een kleine angst. En die bleek terecht, weer na ruim vijf weken ging het mis, nu op de verjaardag van mijn moeder tijdens een uitgebreid diner... En hoe fantastisch, twee maanden later weer een positieve test in mijn handen en ik voelde me echt super (zwanger), maar helaas op 1e Kerstdag...

De emoties liepen de laatste keer wat hoger op en ik was vooral kwaad, onrustig en in mezelf gekeerd. Gelukkig is dat na een aantal dagen weer goed gekomen.

Waar zou het aan kunnen liggen? Dit is de vraag die ons veel bezig houdt. In ieder geval ben ik maar begonnen om meer aan mezelf te werken, lijnen, sporten, vooral gezond(er) eten, dat kan allemaal sowieso geen kwaad ;-)

Vol goede moed gaan we door in 2014, we blijven hopen dat het een keer goed zal gaan tot en met de negen maanden!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je