Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Voel me onaantrekkelijk

Ik ben blij met mijn zwangerschap maar vind mezelf erg onaantrekkelijk.

Ik kijk al weken liever niet meer in de spiegel maar soms ontkom je er niet aan.  Net als gisteren toen ik in de lift stapte bij mijn vriend in de flat. Ik keek mezelf recht aan en zag een dik zwetend opgezwollen  propje staan.  

Ik ben al heel veel aangekomen en hou ook nog eens super veel vocht vast. Mijn voeten, mijn handen, mijn benen...alles is opgezwollen. Ik kan er meestal wel om lachen hoor want ja ik weet dat het erbij hoort en ik er weinig aan kan doen maar soms heb ik er ineens zo de balen van.

Als ik bij mijn vriend ben doe ik liever niet meer met het licht aan of snel voor hij er aan komt mijn kleren uit. En als ik hem nu lekker knuffel is het zo'n klein mannetje vergeleken met voor mijn zwangerschap. :p  Ik heb het idee dat ik hem plet als ik tegen hem aan lig of mijn benen over hem heen leg. Ook heb ik het constant warm...dat betekend dus dat ik regelmatig rondloop met een rooie en als ik pech heb ook nog met een zweet kop!

En ik kan het echt niet helpen maar bukken opstaan uhmmm omdraaien enz...alles gaat wat moeizamer en  gepaard met de nodige gekreun en gesteun. Pfff Hoe onaantrekkelijk kan je zijn.... 

In ieder geval ik voel ik me dus niet echt aantrekkelijk meer en ik moet zeggen dat ik het aantrekkelijk zijn en voelen best wel een beetje mis. Een beetje dan hè!  ;) 

Nog 3 maanden doorzetten tot mijn bevalling en dan nog een paar maanden herstellen en  terug in Shape proberen te komen en dan hoop ik er weer een beetje bovenop te zijn. 

En JA natuurlijk is het me wel waard... om als een dikke zwetende zwangere kip op de bank te hangen naast mijn vriend al die maanden wanT ja.... wat ik er voor terug krijg.. het mooiste bezit..een kindje! Ons kindje! 

Maar toch...kan het niet wat minder onaantrekkelijk ;) :p 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

9 jaar geleden

Hier nog één, ik voel me een ontzettend dikke lelijke koe! Ik scheur overal uit m'n vel :( en dat trekt niet meer weg. Nu 23 + 3. Even te gaan. Succes mama's!

9 jaar geleden

Nou ik moet zeggen ja ik voel me ook soms zo...meer als ik last heb van mijn bekken en als ik mijn dikke hoofd in een spiegel zie. Nu ga ik daar echt never nooit niet over klagen als je 4,5 jr erover gedaan hebt om zwanger te worden is dat het minst erg denk ik dan maar :-) Dat ik nog niks ben aangekomen helpt daar wel bij natuurlijk!! (25 weken zwanger nu en 3 dagen) Van de week de suikertest gehad en ja hoor zwangerschapssuiker!! Daar zakt mijn broek wel vanaf...dus mocht je veel zijn aamgekomen echt doe net of je suiker hebt ga op dieet met koolhydraatarmbrood, 30+ kaas, fruit, rauwkost en vooral zonder snoep, koek, frisdrank dan val je meteen af! Ben nu 3 dagen ermee bezig en 0,5 kg lichter... Nee dit is natuurlijk niet grappig maar meer bedoeld als synisch.. Meid nog ff dan kun je lijnen, sporten en lekker lopen met dat kleine wondertje! Ja zwanger zijn is geen totale roze wolk ben ik met je eens! Groetjes, Annemarie

9 jaar geleden

Oh god dit herken ik zo erg! Maar zoals men al zegt, it gets better! Beloofd!

9 jaar geleden

Herkenbaar! Alleen hoor ik dagelijks van mijn partner dat ik heel mooi ben en nog mooier nu ik inverwachting ben! Dat scheelt soms ook ben erg ziek geweest 4maanden lang nu 6maanden zwanger en het gaat iets beter! We kijken uit naar de komst van onze baby