Snap
  • Zwanger
  • #wachten
  • Nekplooi

Vlokkentest en weer wachten

Afgelopen dinsdag zijn we naar het AMC geweest en hebben ze nog een echo gemaakt. De nekplooi is helaas nog steeds 5mm dik dus meteen een vlokkentest gedaan. Nu zitten we helaas weer in onzekerheid en het wachten is zo vermoeiend... de uitslag van de vlokkentest krijgen we binnen 5 dagen telefonisch te horen, dus ik leef nu al met mijn telefoon in mijn hand (durf het geluid niet eens meer uit te zetten).

Als er geen duidelijkheid uit de vlokkentest komt moeten we wachten op het bloedonderzoek. Mijn man en ik hebben beide bloed af laten nemen voor erfelijk onderzoek, en dit kan wel tot twee weken duren voor een uitslag. Als daar dan ook niks uit komt moeten we wachten op een 16 weken echo zodat ze het hartje helemaal door kunnen meteen. Het hartje klopt nu maar is momenteel zo groot als een rijst korrel en met 16 weken zo groot als je duimnagel en kunnen ze veel meer zien.

Wij zitten dus nog steeds in onzekerheid en vanaf maandag weer met de telefoon in de hand.

P.s. Ben erg blij met jullie reacties! Dat geeft me nog een beetje hoop.

Xx 

4 jaar geleden

Lieve Yvon, Veel succes en sterkte in deze onzekere weken. Wij hebben toevallig net een soortgelijk traject achter de rug (maar dan met een hele zeldzame en helaas niet goede uitkomst). In totaal hebben we bijna 12 weken in onzekerheid gezeten. Ik duim voor jullie dat jullie sneller uitsluitsel én goed nieuws hebben.