{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vlokkentest en weer wachten

Afbeelding blog 'Vlokkentest en weer wachten'

Afgelopen dinsdag zijn we naar het AMC geweest en hebben ze nog een echo gemaakt. De nekplooi is helaas nog steeds 5mm dik dus meteen een vlokkentest gedaan. Nu zitten we helaas weer in onzekerheid en het wachten is zo vermoeiend... de uitslag van de vlokkentest krijgen we binnen 5 dagen telefonisch te horen, dus ik leef nu al met mijn telefoon in mijn hand (durf het geluid niet eens meer uit te zetten).

Als er geen duidelijkheid uit de vlokkentest komt moeten we wachten op het bloedonderzoek. Mijn man en ik hebben beide bloed af laten nemen voor erfelijk onderzoek, en dit kan wel tot twee weken duren voor een uitslag. Als daar dan ook niks uit komt moeten we wachten op een 16 weken echo zodat ze het hartje helemaal door kunnen meteen. Het hartje klopt nu maar is momenteel zo groot als een rijst korrel en met 16 weken zo groot als je duimnagel en kunnen ze veel meer zien.

Wij zitten dus nog steeds in onzekerheid en vanaf maandag weer met de telefoon in de hand.

P.s. Ben erg blij met jullie reacties! Dat geeft me nog een beetje hoop.

Xx 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je