{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vlekken/sterren zien en hoofdpijn

Het begon voor de bevalling en is er nog steeds.

Afbeelding blog 'Vlekken/sterren zien en hoofdpijn'

Voor de bevalling bleek mijn bloeddruk te hoog. Ik kreeg daardoor klachten die erg op migraine lijken en zou om die reden ingeleid worden.

Na de bevalling kwamen het sterren en vlekken zien en de hoofdpijn weer terug. Dagelijks in aanvallen van een paar uur. Soms 1 en vaak wel 2 keer per dag. Ik ben hiervoor na een aantal dagen weer teruggestuurd naar het ziekenhuis en mijn bloeddruk bleek nog hoog. De bevalling is nu 11 dagen geleden een ik heb de klachten nog steeds. Herkent iemand dit?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je