{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vitamines kopen

Een potje foliumzuur kopen zonder dat iemand ziet wat je koopt waarom vind ik dat zo spannend?

Afbeelding blog 'Vitamines kopen     ' Achtergrond blur afbeelding

Vitamines

Overal op internet zie je staan dat het verstandig is om foliumzuur te slikken wanneer je zwanger wilt worden. Tsja, dat heb je natuurlijk niet zomaar in huis staan dus stap je de auto in en rijd je naar de dichtstbijzijnde drogisterij.

Eenmaal daar aangekomen loop je de winkel in en bedenk je jezelf ineens dat je nu natuurlijk ook iemand tegen kan komen die zo in je mandje kan kijken. Oké dan maar geen mandje, ik houd het wel in mijn hand. Je loopt vervolgens scannend door de winkel en je hoopt dat je niemand bekends ziet.

Terwijl je door de winkel loopt zie je het gangpad met de baby artikelen. Deze gang sla ik eigenlijk altijd over. Hmm.. misschien toch wel interessant om eens door heen te lopen. En al snel sta je te snuffelen tussen de luiers en babyshampoo.

Gauw loop je door naar de vitamines, je pakt een potje foliumzuur en haast jezelf naar de kassa. Hè balen, 3 wachtenden voor je. Starend naar de ingang om te kijken of er geen bekenden binnen komen wacht je tot je aan de beurt bent. Je rekent vervolgens snel af en stopt het potje in je tas.

Eenmaal in de auto zittend slaak je een diepe zucht. Pfff... maak ik me daar nou zo druk om?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je