{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vind jouw kindje het ook altijd een feest om met blokken te bouwen?

Klets, bam, boem! Daar gaat weer een mooie blokkentoren tegen de grond. Welke ouder herkent het niet? Je kindje bouwt letterlijk aan zijn toekomst, al van kleins af aan.

Afbeelding blog 'Vind jouw kindje het ook altijd een feest om met blokken te bouwen?'

Bouwen aan de toekomst

Kinderen vinden het heerlijk om mooie dingen te bouwen met blokken. Natuurlijk is het bouwen met blokken erg goed voor de ontwikkeling van zowel de fijne- als grove motoriek, maar hoe zou het zijn als je kindje buiten dat nog iets extra’s leert van het bouwen met blokken? Fantastisch toch! Met het ABC Spel van Mega Bloks kan dat. Je kindje leert tijdens het spelen met de blokken namelijk het hele alfabet. Spelenderwijs leren wordt zo wel heel gemakkelijk!

Al vanaf 1 jaar

Je kindje stapelt de blokken en leert spelenderwijs letters herkennen. Later zullen ze het alfabet onthouden en misschien zelfs wel hun eigen naam spellen! De grote blokken van Mega Bloks zijn ook nog eens speciaal gemaakt voor de kleine handjes van je kindje. Zo kunnen zelfs kinderen vanaf 1 jaar al spelen met het ABC spel van Mega Bloks. Buiten het alfabet van A tot Z op de blokken, zijn de blokken ook nog eens super vrolijk van kleur! Door de vrolijke kleurtjes krijgt ieder kindje meteen zin om ermee te gaan spelen.

Gemakkelijk op te bergen

Het spelen met blokken is natuurlijk erg leuk voor je kindje, maar het opruimen is vaak een drama. Zo wil je als moeder niet struikelen over een paar rondslingerende blokken en wil je als kind het opruimen liever aan iemand anders overlaten. Daarom heeft Mega Bloks een handige opbergtas gemaakt voor het ABC spel. Zo kunnen alle blokken gemakkelijk worden opgeborgen in een mooie tas, blijft alles bij elkaar en heb je in een handomdraai een lege kamer!

Ben je ook nu al fan van het ABC Spel? Je vindt het spel hier.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je