{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger en eten

Overal trek in en als het op tafel staat bleh....geen zin. Gewoon geen trek in eten.

Afbeelding blog 'Zwanger en eten'

Ik ben pas vijf weken zwanger totaal niet misselijk maar ik heb geen zin in eten. Dit is wat ik op de dag ongeveer eet. S'morgens twee beschuitjes met kaas of suiker, thee en sinaasappelsap. Halverwege de morgen dwing ik mezelf om wat soepstengels of ontbijtkoek te eten, tussen de middag met hangen en wurgen 11/2 tot 2 boterhammen, s' middags rauwkost/fruit, en avond een bordje avondeten...( mijn dochter van zes eet meer) en dat is het. Ik herken dit niet van mijn vorige zwangerschap. Nu lees ik op internet ach het kindje eet je reserves maar dat is mijn probleem. Ik weeg altijd 59 kilo, nu weeg ik inmiddels 54,4 tenminste van het weekend, ik weeg me 1 x per ongeveer twee weken op de zelfde tijd. Het afvallen herken ik wel van de vorige keer alleen ging het toen minder hard en kon ik gewoon alles eten. Ik ben niet misselijk of zo. Maar vind het wel vervelend ook omdat ik als ik te veel afval mezelf echt niet lekker ga voelen. Dan wordt ik duizelig enz. vorige zwangerschap moest ik ook een paar dagen mijzelf ziek melden en rust houden omdat ik steeds in villa volta verkeerde. Ik wil echt nog niemand vertellen dat ik zwanger ben....behalve mijn hoeveel duizend mede mama 's bijna mama's op mamaplaats:) Tips of herkenning???

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je