{{ message.message }}
{{ button.text }}

positief vervolg klaagzang

Gelukkig is mijn man bijgedraaid...stiefdochter komt niet!

Afbeelding blog 'positief vervolg klaagzang' Achtergrond blur afbeelding

degene die mijn heerlijke klaagzang een paar weken geleden gelezen hebben, weten dat ik nogal in de stress zat door mijn man zijn exvriendin, die wel eventjes besloot om de opstandige tienerdochter bij ons te dumpen in December, terwijl zij naar de states op vakantie gaat. Juist rond mijn bevaltijd... Behoorlijk gestressed was ik ervan en wist gewoon niet meer wat te doen...

Gelukkig heb ik nu goed nieuws, mijn man heeft besloten mij te steunen en heeft haar gezegd dat het feest niet doorgaat, we nemen haar niet op deze December... Wat een opluchting voelt dat voor mij zeg!

Ze waren vorige week 4 dagen op ons eiland (zij wonen op een eiland 20 minuten hiervandaan), en in die 4 dagen heeft die dochter niet 1 keer intresse getoond om bij ons langs te willen komen, of haar broertje te zien. Dat deed voor mij echt de deur dicht... En gelukkig voor mijn man ook blijkbaar, want na dit "bezoek" heeft ook hij besloten om mij te steunen en korte mette te maken met het plan van de evil ex ;)

Dit is dus de opvolging van mijn klaagzangblog, maar gelukkig een stuk positiever :)

nog ietsje langer dan 2 weken en dan mag meneertje veilig komen... de 9de December zijn we 37 weken... ben benieuwd hoe lang hij blijft zitten :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je