{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verteld op het werk

Tja als je zwanger bent hoort vertellen op het werk er ook bij....

Afbeelding blog 'Verteld op het werk' Achtergrond blur afbeelding

Oh jee. Ik moest het ook nog vertellen op mijn werk. Het team waarin ik werk had ik het al verteld op een bbq ter begin van het zomerseizoen. Maar ook vertellen aan de vestigingsmanager hoort erbij. Nou daar ging ik afgelopen zaterdag. Toch wel met knikkende knieën omdat de vorige keer (wel bij de vorige vestigingsmanager) ik een boel huiswerk mee kreeg wat ik allemaal van hem (betreft werk en contract) zo snel mogelijk geregeld moest hebben. Mijn vestigingsmanager kwam zaterdag onverwacht naar het werk. Dus het moest er maar eens van komen. Ik mezelf al helemaal voorbereid op wat er zou kunnen komen, maar niets van dat alles bleek waar! Mijn huidige vestigingsmanager vond het super leuk nieuws! Hij was heel blij voor mij. En wanneer ik met verlof ging dat zouden we allemaal nog wel bekijken. En of dat ik 4 of 6 weken vooraf verlof nam daar mocht ik op mijn gemak over nadenken! WOW zo kan het dus ook!!!! Heerlijk! Mijn huidige manager zal stoppen eind augustus omdat haar contract niet wordt verlengd en met de nieuwe manager mag ik alles gaan regelen naar eigen wens en daar heeft zij zich maar aan, aan te passen. Hoe heerlijk is dit!?! Een werkgever die nog wel voor zwangere vrouwen blij is en zich niet druk maakt over wat er komen gaat! Nu moet ik zeggen ik werk in een seizoensbedrijf (lees: Vakantiepark) waar het natuurlijk in de lente en zomer maanden het drukste is, die ben ik gewoon aanwezig en volgend jaar ook. Ik heb juist de rustigste maand "uitgekozen" om te bevallen (en dat voor de 2e keer) ;-)

Ik zeg een PLUIM voor deze vestigingsmanager (op dit gebied dan)!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je