{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verstopt in mijn buik, zichtbaar in ons hart

Mijn zwangerschap

Afbeelding blog ' Verstopt in mijn buik, zichtbaar in ons hart' Achtergrond blur afbeelding


Na de eerste 10 weken was ik 5 kilo afgevallen. Ik heb er in tijden niet zo slank uitgezien. ‘S ochtends hing ik meestal boven de pot en het enige wat ik at was zuivel. De geur uit de koelkast kon ik niet uitstaan en dus werd door mijn vriend elke ochtend een yoghurtje klaargezet. Na 16 weken kon ik echt gaan genieten. Ik voelde mij geweldig en had energie voor 10! Ik verlangde naar zo’n mooie zwangere grote buik. Ook die droom kwam uit. Ik ben uiteindelijk 16 kilo aangekomen. De laatste weken was het charmante er dan ook wel van af. Het werd steeds meer aanpoten en ik voelde al wat voorweeën. De dag nadat ik had besloten te stoppen met werken en het huis helemaal schoon en klaar te maken besloot ons kleine wonder al te komen! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je