{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vernoemen of niet? Een ding om over te praten

Tja daar moet je ook overna denken als je een kind krijgt vernoemen of niet?

Afbeelding blog 'Vernoemen of niet? Een ding om over te praten '

mijn vriend en ik zaten er zo eens over te praten.  gaan we vernoemen of niet? nja dan ga je dus al snel de namen in de familie na en toen kwamen we toch tot de conclusie dat er niet echt een naam tussen zat die wij mooi vonden. 

En dan heb je ook nog stel dat je je kind na de ene oma vernoemd dan is de andere weer op de tenen getrapt ja waarom mijn naam dan niet. Nee dat zagen we al helemaal gebeuren. bovendien en oude Friese naam zou no way bij ons passen.

Dus wij hebben besloten als we een jongen krijgen dan mag hij de naam uitkiezen en als we een meisje krijgen mocht ik de naam uitkiezen. daar konden we ons prima in vinden. 

Maar nou ben ik benieuwd hebben jullie je kinderen vernoemd?  en zo ja waarom mocht het je leuk lijken laat het achter bij de reacties.  En om zelf alvast antwoord op deze vraag te geven. Ja ik ben zelf wel vernoemd naar een nicht van mijn moeder.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je