{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vermoeidheid

Afbeelding blog 'Vermoeidheid' Achtergrond blur afbeelding

Nu 28 weken in verwachting, maar o zo moe :(

Weinig puf om dingen te ondernemen, en vooral met mijn zoontje van bijna 2 jaar iets te gaan doen. Wat ik erg jammer vind, want er gaan natuurlijk een hoop dingen voor hem veranderen als de baby er is. 

Nu we een 2e auto hebben is het wel makkelijker om even weg te gaan, dus dit hebben we donderdag ook gedaan, lekker naar Bambini, speelcircus hier in Vlissingen. 
Maar bij thuiskomst waren we beide enorm moe, dus de kleine in bed en mama ook gelijk in de rust, heerlijk even die momenten.

Maar door de vermoeidheid gebeurt er ook weinig in huis, en daar baal ik zo van. Probeer het met kleine gedeeltes maar ik zie elke keer een grote berg met wat ik moet doen. 
Ik werk niet veel, maar op de dagen dat ik moet werken draai ik diensten van 9,5 uur en dat werkt ook niet echt mee. Gelukkig deze week maar 1 dag en het weekend gaan we even als gezin weg voor het laatst voordat de baby er is. 
Even lekker genieten van me mannetjes, lekker zwemmen, eten en rusten.
We gaan niet ver weg, maar dat maakt helemaal niet uit!! Weg is weg en we gaan ook lekker genieten. Zondags komen de oma's en opa, en mijn zus en zwager met hun zoontje. Dan gaan we ook lekker zwemmen met z'n allen. Wat een pret zal dat zijn!!!

Morgen 8-4 eerst nog naar de verloskundige, en woensdag voor een suikertest. Ben benieuwd want bij mijn zoontje had ik dit helemaal niet en weeg even veel. Heel vreemd maar ja we doen het maar. Donderdag dus alle spullen inpakken en vrjidags lekker weg!!!

Liefs, Mama Debs

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je