Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Vermoeidheid

Nu 28 weken in verwachting, maar o zo moe :(

Weinig puf om dingen te ondernemen, en vooral met mijn zoontje van bijna 2 jaar iets te gaan doen. Wat ik erg jammer vind, want er gaan natuurlijk een hoop dingen voor hem veranderen als de baby er is. 

Nu we een 2e auto hebben is het wel makkelijker om even weg te gaan, dus dit hebben we donderdag ook gedaan, lekker naar Bambini, speelcircus hier in Vlissingen. 
Maar bij thuiskomst waren we beide enorm moe, dus de kleine in bed en mama ook gelijk in de rust, heerlijk even die momenten.

Maar door de vermoeidheid gebeurt er ook weinig in huis, en daar baal ik zo van. Probeer het met kleine gedeeltes maar ik zie elke keer een grote berg met wat ik moet doen. 
Ik werk niet veel, maar op de dagen dat ik moet werken draai ik diensten van 9,5 uur en dat werkt ook niet echt mee. Gelukkig deze week maar 1 dag en het weekend gaan we even als gezin weg voor het laatst voordat de baby er is. 
Even lekker genieten van me mannetjes, lekker zwemmen, eten en rusten.
We gaan niet ver weg, maar dat maakt helemaal niet uit!! Weg is weg en we gaan ook lekker genieten. Zondags komen de oma's en opa, en mijn zus en zwager met hun zoontje. Dan gaan we ook lekker zwemmen met z'n allen. Wat een pret zal dat zijn!!!

Morgen 8-4 eerst nog naar de verloskundige, en woensdag voor een suikertest. Ben benieuwd want bij mijn zoontje had ik dit helemaal niet en weeg even veel. Heel vreemd maar ja we doen het maar. Donderdag dus alle spullen inpakken en vrjidags lekker weg!!!

Liefs, Mama Debs

10 jaar geleden

Moe, moe en nog eens moe. Dat is de samenvatting van mijn beide zwangerschappen. Hoewel vaak gezegd wordt dat de vermoeidheid na 3 maanden minder wordt, werd het bij mij alleen maar meer. Bij de 1e zwangerschap werkte ik full time en sliep ik de rest van de tijd. Bij de zwangerschap van mijn 2e was ik ook erg moe en toen was er nog eens een peuter die niet meer wilde gaan slapen tussen de middag.

11 jaar geleden

Als mijn zoontje slaapt s'middags doe ik dat ook. Het moet wel anders kom ik de dag niet door. Mijn man kan niet zoveel overnemen want die arme schat die heeft het zo druk op zijn werk, en de aandacht die hij aan mijn zoontje en de hond geeft vind ik belangrijker dan. Het is even doorbijten maar kan altijd bij me moeder aankloppen als er iets is.

11 jaar geleden

Die moeheid is herkenbaar, al is hij bij mij nu niet meer zo extreem als een paar maanden geleden! Ben nu bijna 29 weken zwanger. Op de dagen dat ik niet werk, doe ik samen met mijn dochter een middagdutje en ik vind het heerlijk! Ook hier gebeurt weinig in huis... Ik laat t maar zo. Gelukkig neemt mijn vriend heel wat over. Luister naar je lichaam, die geeft vanzelf aan als het genoeg is! Voel je niet schuldig, al herken ik dat gevoel maar al te goed...

11 jaar geleden

heel veel plezier op jullie weekendje weg. tip die ik je mee wil geven (wat je er moet doet is aan jou) luister goed naar je lichaam. als je lichaam aangeeft ik ben moe hetis op geef je daar dan ook aan toe. dan maar geen huis die spik en span is, steek de energie die je hebt dan idd aan je zoon van 2. komt straks allemaal wel weer als kleine er is. misschien overwegen iets eerder verlof in te gaan of vakantiedagen op te nemen?