{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verloop zwangerschap & einde in zicht

Afbeelding blog 'Verloop zwangerschap & einde in zicht ' Achtergrond blur afbeelding

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven, en is er veel gebeurd.


Ben je benieuwd? Kijk voor mijn verhaal op mijn insta @Gelukopnummer13 

Hieronder lees je in het kort mijn zwangerschapsverloop;


Rond de 19 weken zwangerschap kreeg ik dus enorm veel last van mijn rug. Wat ik tot week 33 kon volhouden met fysiotherapie.. Toen werd de pijn zo erg dat het op sommige momenten voelde alsof er 100 messen in je rug werden gestoken. Daarom besloot ik de verloskundige de bellen die raadde me aan gezien mijn hernia verleden om toch contact op te nemen met de HA! 

Gezien de corona nemen ze zo weinig mogelijk afspraken aan en proberen ze zoveel mogelijk telefonisch te bereiken. Maar ik heb uitgebreid mijn verhaal gedaan en aan de hand daarvan bleek het toch te gaan om een zwangerschaps ischias. Kortom; ik kreeg pijnstilling wat ik extra mocht nemen bij de paracetamol en het voelde fijn om wat extra te wandelen voor mijn rug.

Waarschijnlijk is mijn rugpijn erger geworden doordat ik met 28 weken van de trap ben gevallen. Ik raad iedereen af om zwanger met pantoffels van een trap af te gaan. Ik was bont en blauw en heb weken niet kunnen zitten. Mijn billen waren zwaar gekneusd en mijn rug heeft natuurlijk ook een flinke knal gehad waardoor het niet beter werd. Ik zal jullie de foto's besparen🙈

Inmiddels ben ik ruim 38 weken zwanger en door voldoende rust te nemen en veel liggen afwisselen met wat beweging is het nog steeds vol te houden. Alhoewel mijn geduld wel een dingetje is.. en dan daarbij al die mensen die met alle goede bedoelingen vragen hoe het gaat en of je al bevallen bent?!


Werden jullie ook zo vaak gevraagd aan het einde van je zwangerschap, wat vonden jullie daarvan?@Gelukopnummer13


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je