{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verloop van mijn zwangerschap

Geen gemakkelijke zwangerschap. Weinig geniet momentjes dan alleen de bewegingen van onze tweeling.

Afbeelding blog 'Verloop van mijn zwangerschap'

heel mijn zwangerschap heb ik me slecht gevoeld. Het begon al met de uitdroging.  Niet veel later kwamen de rug en bekken klachten. En en hebben we de harde buiken nog niet mee geteld. 

Na de week in het ziekenhuis vanweg uitdroging was het niet veel later alweer een nachtje ziekenhuis.  Ik had last van mijn buik, rug en benen.  Na een hele dag in bed gelegen te hebben en weinig eten en alles eruit spugen hebben we contact geZocht met de verloskundige van dienst.  En we mochten komen. Ze luisterde naar mijn verhaal en dacht aan een nierbekken ontsteking.  Gelukkig na alle bloedafname was dit niet het geval.  En waren het mijn banden en mijn bekken waar ik veel last van had. Maar moest wel een nachtje blijven zodat ik kon uitrusten en via infuus vocht en paracetmol gekregen.  

Dit was nog maar het begin.  Zo miste ik ook de verjaardag van mijn neefje.  Zijn eerste verjaardag, ik was dit keer opgenomen omdat ik weer zoveel misselijk was en richting uitdroging ging.  Na 2 dagen ziekenhuis mochten we weer naar huis.  

Gelukkig konden we tussentijds echt nog wel genieten van alle bewegingen van de jongens want druk waren ze wel.  ???? 

Inmiddels zijn we met 21 weken ook gestopt met werken . Het ging echt niet meer met mijn rug en bekken  ook had ik al veel harde buiken . Dus het advies was rustig aandoen en zoveel mogelijk rusten. 

Inmiddels wisten we ook het geslacht en dit hebben we geheim gehouden door tegen iedereen te zeggen dat we het niet wilde weten   

Zo hebben we tijdens mijn zwangerschap nog paar keer in het ziekenhuis gelegen ivm veel harde buiken   

Heel veel genoten van mijn zwangerschap heb ik  niet. Op de bijzondere momenten na zoals beweging en schopjes en alle echo's die we gehad hebben  

We konden niet wachten tot onze Twin boys er waren. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je