Snap
  • Zwanger

Verloop van mijn zwangerschap

Geen gemakkelijke zwangerschap. Weinig geniet momentjes dan alleen de bewegingen van onze tweeling.

heel mijn zwangerschap heb ik me slecht gevoeld. Het begon al met de uitdroging.  Niet veel later kwamen de rug en bekken klachten. En en hebben we de harde buiken nog niet mee geteld. 

Na de week in het ziekenhuis vanweg uitdroging was het niet veel later alweer een nachtje ziekenhuis.  Ik had last van mijn buik, rug en benen.  Na een hele dag in bed gelegen te hebben en weinig eten en alles eruit spugen hebben we contact geZocht met de verloskundige van dienst.  En we mochten komen. Ze luisterde naar mijn verhaal en dacht aan een nierbekken ontsteking.  Gelukkig na alle bloedafname was dit niet het geval.  En waren het mijn banden en mijn bekken waar ik veel last van had. Maar moest wel een nachtje blijven zodat ik kon uitrusten en via infuus vocht en paracetmol gekregen.  

Dit was nog maar het begin.  Zo miste ik ook de verjaardag van mijn neefje.  Zijn eerste verjaardag, ik was dit keer opgenomen omdat ik weer zoveel misselijk was en richting uitdroging ging.  Na 2 dagen ziekenhuis mochten we weer naar huis.  

Gelukkig konden we tussentijds echt nog wel genieten van alle bewegingen van de jongens want druk waren ze wel.  ???? 

Inmiddels zijn we met 21 weken ook gestopt met werken . Het ging echt niet meer met mijn rug en bekken  ook had ik al veel harde buiken . Dus het advies was rustig aandoen en zoveel mogelijk rusten. 

Inmiddels wisten we ook het geslacht en dit hebben we geheim gehouden door tegen iedereen te zeggen dat we het niet wilde weten   

Zo hebben we tijdens mijn zwangerschap nog paar keer in het ziekenhuis gelegen ivm veel harde buiken   

Heel veel genoten van mijn zwangerschap heb ik  niet. Op de bijzondere momenten na zoals beweging en schopjes en alle echo's die we gehad hebben  

We konden niet wachten tot onze Twin boys er waren. 

7 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Het genieten is inderdaad begonnen. Dit begon wel pas toen we thuis waren na 2 weken ziekenhuis. We hebben er zoveel moois voor terug gehad????

7 jaar geleden

Herkenbaar verhaal ! Ik heb ook een jongens tweeling. En tijdens de zwangerschap ook weinig kunnen genieten door de misselijkheid, uitdroging en premature weeën. Ik heb destijds ook veel in het ziekenhuis gelegen. Dus ik snap je helemaal. Hopelijk geniet je nu wel van je kindjes en gaat alles goed.

7 jaar geleden

Niet leuk! Maar hopelijk kijk je wel terug dat het bijzonder was dat je de jongens kon dragen. Hier ook veel zorge gehad. Mede daarom maar vooral omdat mijn vader slecht lag en geen kleinzoon nog had, hebben wij ook besloten destijds om het geslacht wel te weten. Dit wilde ik zo graag als verrassing houden voor iedereen en ik ken mezelf dat wij ook hebben gezegd dat we het niet wisten. En hoe vaak ik me wel niet versproken heb! Dat was wel eenmalig. Als er ooit nog een mag komen dan wil ik t niet weten. Dit was eenmalig deze situatie van mn vader. Maar het was voor ons een fijne tussenweg

7 jaar geleden

Ik had ook een onzekere zwangerschap. Vanaf 15 weken bang geweest dat het kindje geboren zou worden. Weinig gedaan en veel u de rolstoel bezweren als ik wel wat deed. Probeer ook leuke dingen te doen, zodat je ook een mooie herinnering hebt aan de zwangerschap. Laat je buik gipsen of beschilderen aan huis, weinig belasting maar toch even iets positiefs. En een zwangerschap fotoshoot is ook zeker een aanrader. Maak een leuke herinnering om al is het er maar een. Heel veel sterkte!