{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verlof en alles er om heen.

Oh wat maak ik me druk om mijn verlof, maar vooral wat erna komt......

Afbeelding blog 'Verlof en alles er om heen.' Achtergrond blur afbeelding

Ik kan niet wachten tot mijn verlof, maar ook weer niet. Want ik weet dat zodra mijn verlof is afgelopen, ik nog 2 weken kan werken en daarna niet meer hoef terug te komen. Het nadeel van 3 contracten-regel en jong moeder worden denk ik dan maar. Maar ik baal er zo van. Ik geniet echt van mijn werk, ben altijd vrolijk geweest op het werk (nu heb ik vaak last van hormonen en irriteert alles en iedereen me haha), altijd mijn best gedaan en plezier gehad in mijn werk. Mn bazen zijn tevreden, zeggen ze.. Eind deze maand krijg ik te horen of mijn contract wel of niet verlengd wordt, maar ik ga maar uit van het ergste. Ik heb met de organisatie gebeld en die zeggen dat als ze willen een vast contract geen enkel probleem is, maar ja, het is crisis, zegt mijn baas dan. 

Ergens begrijp ik ze wel, mensen van 16 zijn altijd goedkoper dan ik, maar telt ervaring en plezier hebben in je werk dan niet? Ik werk er in mei 3 jaar en ken alle klanten. Klanten hechten zich aan werknemers, voor hen is het toch ook leuk als ze steeds dezelfde zien, die weet hoe het met ze gaat en alles? 

Maar ergens snap ik ook weer niet dat ze iemand er zo uit kunnen gooien die net moeder is geworden. Mijn baan zorgt nu voor kopzorgen. Vind maar eens een baan al op je 21e. En dan al helemaal als je moeder bent. STRESS, STRESS en nog een STRESS.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je