{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verhuizen, hoogzwanger en bekkeninstabiliteit HELP!!!!!

En toen na 2,5 jaar net voor mijn uitgerekende datum hebben we dan eindelijk een normaal huis van ons. Maar hoe ga ik dit doen....

Afbeelding blog 'Verhuizen, hoogzwanger en bekkeninstabiliteit HELP!!!!!'

Het is nu een maand na het overlijden van mijn oma en ik ben ondertussen 32 weken zwanger (wat vliegt de tijd). Zoals de meeste al weten wonen wij tijdelijk in een chalet. Helaas wonen wij in een grote stad waar je een minimale wachttijd van 10 A 15 jaar hebt om in aanmerking te komen voor een woning. Nu kregen wij een tip over een andere organisatie en we hebben ons hier gelijk ingeschreven. Gelijk had ik gereageerd op een mooi nieuwbouw appartement. Op dat moment dacht ik, haha dit mocht ik willen word toch weer niks. Op maandag word ik gebeld door een nummer wat bij mij niet bekend is, ook het netnummer komt mij niet bekend voor. Ik neem op: "Goedemiddag, ik bel u omdat u kandidaat bent voor het appartement". Het enige wat er toen in mij opkwam was het feit dat ik wel weer op nummer 6 zal staan en ik dus af moet wachten, maar nee ik was echt nummer 1 en mocht woensdag komen kijken. 

Het was gigantisch mooi maar ook toen heb ik me maar nergens op verheugd want tja in de afgelopen twee jaar hadden we dit natuurlijk wel vaker meegemaakt en zijn we vaker om dingen afgewezen. Maar nee we mochten het contract komen ondertekenen. Toen pas kwam het besef bij mij. Eindelijk na 2,5 jaar een woning die daadwerkelijk van ons is. Geen gedoe meer met particulier huren maar hoe gaan we dit in godsnaam doen. Nog 8 weken voor mijn uitgerekende datum, net verhuizen voor de kerst en mijn man werkt fulltime en kan geen vrij krijgen. 

In de afgelopen week heb ik toch me over de pijn van mijn bekkeninstabiliteit weten te zetten en mijn schouders eronder gezet. Alles in het chalet is eindelijk ingepakt en we kunnen verhuizen. Dit weekend gaan we over en kunnen we eindelijk gaan settelen. Helaas heb ik echt te veel gedaan waardoor ik nu niks meer kan. Hoop dat ik alsnog snel verder kan het nieuwe huisje in te richten.

Maar de conclusie is wel ga liever verhuizen als je minder ver in je zwangerschap bent of laat je man dan vrij nemen want makkelijk is het niet!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je