{{ message.message }}
{{ button.text }}

verdrietig, we verschillen van mening

mijn man wil opeens geen 3 kindje meer, en hij heeft altijd gezegd van wel.

Afbeelding blog 'verdrietig, we verschillen van mening '

een maand geleden heb ik mijn wens voor een derde kindje uitgesproken en mijn man reageerde eerst met allemaal praktische dingen.... Past niet in mijn werkbus, we hebben het al zo druk, hoe gaan we dat financieel doen, ik vind dat ik nu al te weinig tijd voor de kinderen heb, ik heb al zoveel aan mijn hoofd...enz.

uiteindelijk stond hij er toch positief tegenover (dacht ik) dus ik met de pil gestopt, sex gehad rond de vruchtbare dagen en gister helaas ongesteld geworden. Ondertussen is het nog een keer ter sprake gekomen en zei mijn man dat hij er nog eens over nagedacht heeft en toch geen derde wil!!

Mijn wereld storte in en ik ben erg verdrietig, het voelt met twee kindjes echt niet af en ik heb nog zoveel liefde te geven als er nog een kindje zou komen. Ik heb altijd van een groot gezin gedroomd en ja ik ben echt bij mezelf nagegaan of twee niet genoeg is omdat ik niet per se aan iets van vroeger vast wil houden maar ik weet diep in mijn hart gewoon dat ik nog een kindje wil.

Ml vraagt zich af waarom ik niet gelukkig kan zijn met deze twee. Ik ben hardstikke gelukkig met mijn twee lieve jongens maar dat staat hier los van..

 ik kan het niet uitleggen het is gewoon een gevoel! Hij snapt het niet en komt met wel 100 redenen waarom hij het niet wil, waarom heb ik dan geen duidelijk reden waarom ik het wel wil??

Ik snap het even allemaal niet meer en weet niet wat ik met mijn verdriet aan moet en al helemaal niet of en hoe ik dan accepteren.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je