{{ message.message }}
{{ button.text }}

Veel appelsap en een positieve test

Appelsap. Heel veel appelsap. Nu al is het niet aan te slepen. En ik ben nog maar een paar weekjes zwanger!

Afbeelding blog 'Veel appelsap en een positieve test' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochter van bijna 1 drinkt graag appelsap. Ik laat dit spul mijn hele leven al graag aan me voorbij gaan. Paardenpis vond ik het. Maar twee weken geleden op mijn werk kwam ik ineens op het vreemde idee om appelsap bij mijn broodje kaas te nemen. Dat was werkelijk het meest briljante idee ooit. Na dat glaasje appelsap volgden er nog een stuk of wat. Ik genoot ervan. Heerlijk.

Toen ik thuis aan mijn man vertelde (hij doet vaak de boodschappen) dat ik graag meer appelsap in huis wilde hebben, keek hij me verbaasd aan. Volgens mij dacht hij dat ik ziek was. Mijn 'appelsap-afkrakingen' stonden hem natuurlijk nog vers in het geheugen.

Van mijn man kwam ook het idee om een zwangerschapstest te doen. Toen deze negatief bleek te zijn, was hij er nog steeds van overtuigd dat ik zwanger was. Maar helaas.. een paar dagen later weer een negatieve test. Mijn cyclus was overigens heel onregelmatig, dus ik heb niets nuttigs te melden over de timing van de test. Een paar dagen later was mijn man nog steeds overtuigd en moest ik er weer aan geloven. Nog maar weer een potje vol gepist. Net appelsap, maar dan anders. Krijg nou wat. Er verschijnt een heel licht streepje. En hij wordt steeds duidelijker. Wauw!

En de verloskundige was al net zo enthousiast als wij. Over drie weekjes hebben we de eerste echo. Natuurlijk is de eerste echo altijd een beetje spannend, maar op dit moment zijn we gewoon heel erg blij.

Ik drink er nog een op. Een appelsapje, wel te verstaan. En mijn dochter doet vrolijk met me mee.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je