{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van verloskundigepraktijk naar het ziekenhuis

Afbeelding blog 'Van verloskundigepraktijk naar het ziekenhuis'

Inmiddels zitten we al op de 28 weken zwangerschap. Jeetje wat gaat het toch snel allemaal. Vooral de laatste 2 weken zitten we een beetje in een roes. Zijn we eindelijk verlost van het gedoe met mijn werkgever komt het volgende op je bord..

Door medicijn gebruik tegen mijn darmziekte Coalitus Ulcerosa vond de verloskundige het toch maar beter om het traject verder via het ziekenhuis te laten verlopen. Opzich niet zo heel erg, juist alleen maar fijn dat je meer in de gaten word gehouden. Alleen je schrikt wel even als ze zeggen dat door medicijn gebruik je minimensje, te vroeg kan worden geboren & eventueel een laag geboortegewicht kan hebben. 

Eenmaal in het ziekenhuis bij onze intake afspraak bleek alles toch gewoon nog steeds in orde te zijn met de kleine man. Het traject werd besproken en de vervolg afspraken werden gepland. We gingen weer naar huis met drie prachtige plaatjes van ons minimensje. 

Tja, dat zie ik dan maar als een voordeel dat we extra echo’s krijgen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je