{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van naar het ziekenhus geweest !!

ken iemand mij wat meer vertellen over een baarmoeder die naar achteren ligt

Afbeelding blog 'Van naar het ziekenhus geweest !!'

vandaag naar het ziekenhuis geweest om te kijken waarom ik naar ander half jaar nog niet zwanger ben.

ben naar de gynocoloog geweest,, en moest ee inwendige echo laten maken daar bleek uit dat mijn baarmoeder naar achter ligt... en de dokter vertelde mij dat dit dus niet vaak voor komt.. toch schrik je hier wel even van en denk je oke en  nu veder..

ik vraag me gewoon heel erg dingen af en door de spanning ben ik dat helemaal vergeten te vragen..

zie je wel een buikje als je zwanger bent als e baarmoeder naar achteren ligt?

ken iemand mij dat vertellen...

naja ik ga nu in ieder een traject in om te kijken waarom ik niet zwanger woor..

ze gaan eerst de sperma van me vriend bekijken en als dat goed is krijg ik vloeistof in gespoten om te kijken of me eilijders niet verstopt zitten ,, wat de dokter mij vertelde is dat deze onder zoek best gevoelig kan zijn!! volgende week moet ik eerst bloedprikken om me 3de dag van my cyclus..

jeeettje wat is dat vervelend dat je een foto er bij moet doen.. dus ik doe maar een foto

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je