{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van knipperend boontje naar een lam(metje) ?

What happens in Paris

Afbeelding blog 'Van knipperend boontje naar een lam(metje) ?'

Toen ik op 17 december de trappen van de Montmartre in Parijs niet meer kon beklimmen zonder er bij te hijgen als een bejaarde labrador (wij hebben zo’n lieverd, geloof me, ze klonk ik) leek het me een goed plan om de volgende ochtend een zwangerschapstest te doen, stiekem had ik ‘m al meegenomen naar Parijs, want ik had al een stille hoop. Mijn idee was, als de test negatief is zijn we in ieder geval nog in Parijs. Die ochtend deed ik de test en onze droom kwam uit, op het schermpje stond ‘zwanger’ en binnen twee seconden maakte ik mijn vriend wakker en samen keken we hoe er vervolgens ‘1-2 weken’ kwam te staan. Die dag gingen we op inkoop in Parijs (voor onze kledingwinkel gaan we af en toe naar Parijs om echte pareltjes te scoren) en hebben we de meest fantastische dag gehad. Bij de restaurantjes vertelde mijn vriend al heel trots (en veel te vroeg en naïef) dat ik zwanger was en bepaalde dingen dus niet mocht eten of drinken, té lief! Ook vonden we de mooiste kleding, voor onze drukke kerstperiode. Eenmaal weer thuis, kwamen we weer even uit onze bubbel, want we moesten nu toch echt even afwachten. Gelukkig was de eerste afspraak bij de verloskundige al vrij vroeg (in mijn geval al toen ik zes weken zwanger was, vanwege een miskraam) hoewel zij ons vertelde dat we waarschijnlijk nog niks konden zien op de echo, zagen wij die avond al een hartje kloppen, zo magisch, dat kleine boontje met een knipperend lichtje. Dat kleine boontje is nu 37 1/2 week en als ik alle apps mag geloven zo groot als een lammetje. Wait whaaaaaaat. En nu gaan we wachten, wachten op een rommelende buik, vliezen die breken, weeën.. Geen idee hoe en wanneer, ik weet alleen dat ik zo benieuwd ben naar dat kleine meisje in mijn buik.. ??♥️ ⏳⌛️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je