Snap
  • Zwanger

Van het loslaten van mijn kids, tot blog van de week!

Het schrijven van blogs helpt mij enorm, op verschillende manieren. Dat mijn blogs door mamaplaats ook nog beloond worden is helemaal super!

Met kinderen is het leven nooit hetzelfde, elke dag is anders, elke minuut is anders. Ook mijn emoties en gevoelens zijn veranderd sinds de komst van mijn kinderen. Waar ik eerder stalen zenuwen had en zelf de ene horror film na de andere bekeek, is dit allemaal sinds de komst van mijn kinderen veranderd. Ik ben een zacht ei geworden, mijn stoere ik lijkt helemaal vervaagd te zijn. Alles komt ineens dichtbij en het woord 'angst' is elke dag in mijn leven aanwezig. 

Angst voor wat er allemaal wel niet zou kunnen gebeuren. En hoewel ik weet dat minstens de helft van deze gedachten niet reeel zijn, blijft het komen. Nu lijkt het alsof mijn leven alleen nog maar uit angst bestaat, maar het is verre van dat. Ik geniet met volle teugen van het leven en zeker van het leven met mijn kinderen! Maar dat ze mij kwetsbaar hebben gemaakt, dat is een ding wat zeker is.

Twee weken terug schreef ik een blog over 'het loslaten van mijn kinderen', want dat is iets wat naast die angst en kwetsbaarheid ook nog aan de orde is bij het opvoeden van kinderen. Een paar dagen na het schrijven van deze blog kreeg ik een leuke mail van mamaplaats, deze blog was namelijk verkozen tot blog van de week, hoe leuk was dat! (hier de blog)

Vanmiddag ging de deurbel, daar stond de postbode met een pakketje, wij wisten natuurlijk wel hoe laat het was! Samen met de kinderen maakte ik het pakketje open, dit kwam er uit het pakketje tevoorschijn:

Super bedankt mamaplaats, echt te gek hoe jullie ons zo belonen!

 

7 jaar geleden

Zeker! Alles is om beslag genomen haha. Nogmaals heel erg bedankt.

7 jaar geleden

Welverdiend! Hopelijk hebben de kids er wat aan!!

7 jaar geleden

Dat is inderdaad een mooie beloning! Gefeliciteerd!

7 jaar geleden

Lief, dank je wel!