{{ message.message }}
{{ button.text }}

van gelukkig naar ongelukkig (NIET FB)

-

Afbeelding blog 'van gelukkig naar ongelukkig (NIET FB)'

Op het ene moment kijk je ernaar uit om je geheimpje voor iedereen te onthullen. En op het andere moment voel je je dood ongelukkig. Het begon allemaal zo leuk, en mooi. En nu ben ik kots misselijk en moe. Ik kan er helemaal niks aan doen. Klein beetjes eten, veel eten, veel drinken, weinig drinken. En je zal denken, jij wilt toch kinderen, deal with it! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Mijn huishouden is op het moment echt een rotzooi. Mijn was loopt op, het speelgoed blijft liggen, de tuin is nog niet zomer klaar, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als manlief uit zijn werk komt staat hij al het speelgoed op te ruimen, en dat vind ik echt niet tof. Ik heb sinds zaterdag emesafene en dat helpt ook voor geen ene meter. Ik ben ten einde raad. Ik word dood ongelukkig, soms denk ik wel is, het hoeft voor mij allemaal niet meer. Zo´n zwangerschap had ik mij eventjes niet voor gesteld. Hoe lang gaat dit nog duren....toch niet de hele zwangerschap.....Als ik op de bank of op bed lig, gaat het beter dan dat ik bezig ben. Ik heb zondag aan mijn werkgever al verteld dat ik zwanger ben, omdat ik zo misselijk ben, en down. Mijn werkgever zag dat ik down was. Normaal ben ik zo gek als een deur, en echt wel aanwezig. Ik voel me ook ontzettend schuldig tegenover mijn man, hij zegt niet dat hij het vervelend vind om alles op te ruimen. Maar ik kan me voorstellen als je de hele dag hebt gewerkt dat je lekker rustig op de bank wilt zitten.  Dus tips zijn op dit moment echt zo welkom!!!!!!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je