Snap
  • Zwanger
  • help!!!

van gelukkig naar ongelukkig (NIET FB)

-
5 jaar geleden

Jaaa! Ik heb me tot 13wk echt verschrikkelijk gevoel!! Niks hielp helaas. Ja cola, en zoute drop een beetje. Ik ben blij dat het verleden tijd is en blijft hihi. Toch bedankt voor je tip!

5 jaar geleden

Ach ik zie dat deze blog al 2 maanden oud is.. Voel je je inmiddels al wat beter? Wat bij mij goed hielp was Primperan.. Hopelijk heb je deze tip niet meer nodig en anders hoop ik dat je er wat aan hebt!

6 jaar geleden

Echt verrot dat je je zo voelt. Hopelijk is het snel over. Als je man zegt dat ie het niet erg vindt om nog speelgoed op te ruimen, laat hem helpen, zo heeft hij ook nog het gevoel dat ie iets kan doen. Want als het kon zou hij waarschijnlijk je misselijkheid wel over willen nemen. Er zijn dagen dat de kinderen hier zo dwars zijn dat ik als mijn man thuis komt bijna in bed wil ploffen zo moe, hij doet dan beide kinderen en het helpt in de keuken terwijl ik alleen maar naar de pannen kijk. En daar voel ik mij dan ook wel eens schuldig over. Maar we zijn samen een team, de ene keer heeft hij wat meer hulp nodig en nu jij.