{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van een naar twee

Afbeelding blog 'Van een naar twee ' Achtergrond blur afbeelding

De wens van 1 naar een 2e kindje.

Hoe was dit bij jullie? Na mijn eerste zwangerschap en bevalling was ik ervan overtuigd dat dit alles ook de laatste keer zou zijn. Dit gevoel heb ik ook zeker 1,5 jaar gehad. Tot mijn vriend en ik het hier serieus over zijn gaan hebben. Hoe we het allemaal voor ons zouden zien. Uiteindelijk kwam daar al erg snel uit dat voor ons de wens voor een tweede behoorlijk sterk was. Samen hebben we het gehad over mijn werk en school. Ik zou tijdelijk ergens anders gaan werken omdat dit werk absoluut niet veilig zou zijn tijdens mijn zwangerschap. En dat zou ook invloed hebben op mijn opleiding. Maar onze wens was sterk. Uiteindelijk de keuze gemaakt en gestopt met de anticonceptie. We hadden ons voor genomen als het ons gegund is dan mag het gebeuren, is het niet zo. Dan was dat ook zo. Niet omdat we het niet heel graag wilde maar omdat we dachten dan had het zo moeten zijn.

Heel snel al heel snel had ik een positieve test! Dolgelukkig en blij. Gelukkig hebben we dit na enkele weken kunnen delen met onze vrienden en familie.

Wanneer was de wens er bij jullie?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je