{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van een druk leven naar even helemaal niets!

Mijn zwangerschap. School, werk, stage & binnenkort gewoon helemaal niets!

Afbeelding blog 'Van een druk leven naar even helemaal niets! ' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb een druk maar leuk leventje. Ik ga gedeeltelijk naar school, ik werk in een service winkel & ik loop stage bij een basisschool in groep 7. Andere om mij heen vinden werken na school of stage vaak niks en stage zelf maar saai! Maar ik heb het zo naar mijn zin en ik ben inmiddels gewend aan het ritme maar aankomende week heb ik mijn laatste werkdagen en 3 weken daarna gaat ook mijn zwangerschapsverlof in voor school en stage!

 Andere zeggen: heerlijk meid! Dan kan je echt even genieten, lekker niks doen. Maar ik denk alleen maar: WAT GA IK DOEN?! 

Zodra ons meisje er is blijf ik nog lekker een poosje thuis & uiteindelijk ga ik van 6 dagen bezig zijn met van alles en nog wat naar 3 dagen bezig zijn en dat idee vind ik heerlijk! 3 dagen verplichtingen & de rest van de dagen doorbrengen met ons kindje! Ik kijk er zoooo naar uit.

Maar voor nu ben ik het zo gewend om bezig te zijn dat ik het thuis zitten maar niks vind. Tuurlijk, een dagje vrij, heerlijk! 1weekje, pff super! Maar nu 6 weken verlof (tot ons prinsesje er is) niks doen... Misschien ben ik ook wel gek, even ontspannen is toch heerlijk! Maar in gedachte ben ik bang, bang dat ik me thuis alleen ga voelen en elke dag alleen maar zit te wachten tot mijn man thuis komt.... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je