{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van 4 naar 5

Wat een gekke dag om jarig te zijn

Afbeelding blog 'Van 4 naar 5' Achtergrond blur afbeelding

Jarig zijn op een dag na kerst is al 38 jaar een beetje gek, wel altijd vrij haha. Ik hou van een feestje, maar zodra de prikkels me te veel worden, verstop ik me het liefst in een hoekje ergens. Dus al een aantal jaar geen verjaardag meer thuis, maar uit eten met de gene die dat leuk vonden. Op die manier bleef m'n huis netjes, kon ik de prikkels redelijk kaderen EN had ik echt de tijd om bij te kletsen met iedereen....

Dit jaar doen we het weer anders, uiteraard. Dit jaar gewoon lekker thuis, maar ook zonder massa's mensen 🤓🎉.

Heb ik eigenlijk bijzonder weinig problemen mee, stiekem vindt deze huismus dat ook wel fijn.

Maar vandaag is vooral een beetje gek omdat dit een van de laatste dagen is dat we een gezin vormen met 4 kinderen; met een paar dagen wordt dit een gezin van 5!

Gek dat die dikke buik er straks niet meer is, vandaag dus nog even extra genieten van dat getrappel en gedraai.

Dit jaar geen cadeautjes of knutsels , maar het mooiste cadeautje draag ik zelf met me mee. Wat een heerlijkheid om deze verjaardag zo te mogen vieren.

Dankbaar voor die 38 jaar en al die geweldig mooie mensen die de afgelopen jaren zijn aangesloten om met me mee te wandelen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je