{{ message.message }}
{{ button.text }}

vakantie en verlof!

Afbeelding blog 'vakantie en verlof!'

eindelijk heb ik dan sinds twee weken vakantie, deze week mijn derde week en volgende week begint officieel mijn verlof! En wat is het heerlijk om alleen de natuurlijke wekkertjes te hebben, dat wil zeggen mijn twee andere kindjes van 2 en 3 die op zijn tijd wel even lekker uitslapen tot half tien. Niet meer te hoeven werken, lekker er op uit met mijn twee toppertjes. Nog even genieten nu ik nog lekker mobiel ben, met name op zo'n zonnige dag als vandaag! Heerlijk! Geen tijd, niets hoeven behalve een beetje huishouden, boodschapjes en eten koken..... Dit vind ik toch wel de mooiste fase van het zwanger zijn. Een soort van afscheid van ons oude gezinnetje, voorbereidend op wat komen gaat. Eigenlijk ben ik nog niet toe aan de uitbreiding, ik geniet met volle teugen! Over ongeveer vier weken is het dan wel zover en gaan we met zijn allen hopelijk door met genieten met nog zo'n wereldwonder erbij! Het komt steeds dichterbij...nog even de laatste voorbereidingen en de twijfels weg, wel of geen bakfiets kopen, wel of geen duowagen meer aanschaffen, nog even kraampakket ophalen, kolf laten doormeten en de verbouwing die nog op stapel staat. Het komt allemaal goed, onze kleine spruit komt in een warm nestje!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je