Snap
  • Zwanger

Update op Mamaplaats!

Afgelopen week is er een update geweest van Mamaplaats. Er zijn vele functionaliteiten toegevoegd aan de website. Log met je account in en bekijk de wijzigingen.

Je profiel

Als je bent ingelogd en naar je profiel gaat via het submenu aan de rechterkant zie je een overzicht met jouw activiteiten op Mamaplaats. Voor al je activiteiten geven we punten. Bij je punten hoort een status. Wanneer je net bent registreert heb je de status van 'Nieuw Lid'. Start je met bloggen, reageren, voordeeltips plaatsen of andere activiteiten dan verdien je punten. Er zijn 10 verschillende statussen te verkrijgen op Mamaplaats en bij de naam van de blogster kun je zien welke status de blogster heeft op Mamaplaats.

De punten kun je verdienen door actief te zijn op Mamaplaats. Er worden verschillende aantal punten gegeven voor verschillende activiteiten. De meeste punten worden verdient met het schrijven van een blog (in het bijzonder een fotoblog). Daarnaast verdien je punten als andere mensen jou gaan volgen op Mamaplaats, vragen stellen, voordeeltips plaatsen en reacties posten.

Je hebt een overzicht met het aantal verdiende punten door jou. Ook zie je hier waar jij de meeste punten aan hebt verdient. Onder het overzicht zie je een opsomming van jouw activiteiten op Mamaplaats. Via de titel kun je makkelijk naar de blog toe die jij bijv. hebt geschreven of waar jij op hebt gereageerd.

Blogsters volgen!

Dan kom ik direct bij een nieuwe functie op Mamaplaats: Blogsters volgen. Bij de blogsters waarvan jij altijd de blogs interessant vindt, dan kun je vanaf nu de blogster gaan volgen. In het submenu hebben we een kopje 'Tijdlijn' en daar komen alle updates van de blogsters die jij volgt. Plaatst de blogster een blog of een reactie, dan zie jij dat in jouw tijdlijn en kun je de blogster volgen. Als waardering voor de blogster, ontvangt zij hiervoor punten.

Kom in contact met andere blogsters!

Vanaf heden is het mogelijk om privé berichten te sturen naar andere leden van Mamaplaats. Wil je iets bespreken of gegevens doorgeven dat je liever niet aan iedereen wil laten zien? Stuur dan een privé bericht. Dit is ook te vinden in ons submenu aan de rechterkant.

Start ook met de nieuwe functies!

Ga eens rondkijken op Mamaplaats, want er zijn ook nog kleine wijzigingen doorgevoerd bij een blog, bijvoorbeeld dat je direct kunt zien wie de blogster is. Je kunt vanaf heden ook per week bloggen over jouw zwangerschap. In onze zwangerschapskalender kun jij bij elke week van de zwangerschap vertellen hoe het met jou en je baby gaat.

Ook zijn er sinds kort verschillende blog mogelijkheden. Je kunt een standaard blog schrijven, maar je kunt ook een fotoblog of een videoblog maken. De fotoblog is een galerij van jouw foto's die je upload. Hierdoor kun je er makkelijk door heen klikken en je kunt een tekst per foto meegeven.

Ga lekker aan de slag en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn. Als er vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons weten. Dan gaan wij jou helpen zodat jij ook actief kan zijn op Mamaplaats.

Groetjes Marielle | Mamaplaats

10 jaar geleden

Ik heb het even getest, maar het is nog niet goed. Wanneer je de betreffende blogster aanklikt ( in mijn geval dus braamn )zie je normaal gesproken al je blogs. Wanneer je nu naar de volgende pagina wil, krijg je een foutmelding ( pagina niet gevonden )

10 jaar geleden

Andrea, hier duurt het ook wat langer maar ik denk dat het komt door alle veranderingen en dat ze het op dit moment razend druk hebben... nog ff geduld dus! :) Ik wacht ook met spanning! :)

10 jaar geleden

Beste braamn, Zou je kunnen aangeven in welk scherm je je oude blogs kwijt bent? We hebben namelijk de fout dat je je oude blogs niet meer terug kan inzien gerepareerd.

10 jaar geleden

Beste kanTineke, Bedankt voor je reactie. Wij hebben mamaplaats van server verplaatst en daardoor kan het even duren voordat hij overal weer naar behoren werkt. Zou je proberen Ctrl + F5 in te drukken op pagina's die nog niet goed werken? Misschien heeft je browser ze opgeslagen. Zou je kunnen aangeven of dat werkt? Want dan kunnen we samen uitzoeken wat er mis gaat.