{{ message.message }}
{{ button.text }}

Update: hoe gaat het nu?

In de vorige blog vertelde ik jullie over de klachten en pijnlijke harde buiken.

Afbeelding blog 'Update: hoe gaat het nu?'

Ik had mijzelf voorgenomen om elke 2 weken een blog te schrijven, maar inmiddels zijn we alweer een maand verder. Op dit moment ben ik 27 weken zwanger en geniet ik nog steeds volop van het getrappel in mijn buik.

De vorige keer schreef ik dat ik misschien blaasontsteking had, maar dat bleek het niet te zijn. Ik moest nóg meer rust nemen. En oh wat is dat moeilijk te accepteren! En wanneer je een goede dag hebt denk je dat je een paar kleine dingen wel kan doen, maar dat wordt gelijk afgestraft. Vorig weekend heeft mijn man mij naar de bank moeten tillen omdat ik niet meer op mijn benen kon staan. Terwijl het die week ervoor super ging! Weinig pijn en last, maar ik had dan ook helemaal niks gedaan die week... Ik moet dus beter kijken waar mijn grenzen liggen, maar zoals ik net al zei: dat is zo lastig. 

Verder gaat het allemaal prima! De controles zijn goed van de kleine en die van mij. Ondertussen hebben wij ook de intake al gehad van de kraamzorg. Een aardige consulente kwam langs en heeft alles uitgelegd. Ook konden wij aangeven wat voor persoon wij graag in huis zouden willen hebben en wat voor "type" het liefste niet. Zo hebben wij ook een aantal namen doorgegeven die wij liever niet als kraamverzorgster zouden willen hebben, omdat wij ze goed kennen en dat is net wat te dichtbij. Sommigen verklaren mij/ons hiervoor voor gek, "want zeg nou zelf, je hebt toch zeker wel liever een bekende in huis dan een vreemde?". Klopt, anders wel. Maar nu toch echt liever niet ;) 

We zien wel wie er voor de deur staat wanneer het zover is! Eerst nog bezig met het kamertje, spulletjes kopen/verzamelen en vooral genieten tussendoor. En tussen het genieten door ben ik ook druk bezig met het uitzoeken van mijn zorgverzekering. Wel of niet aansluitend verzekeren, waar wordt dit en dat vergoed maar waar niet, is het nodig om mij hiervoor te verzekeren of kunnen we beter gewoon de eigen bijdrage betalen. Nog best lastig allemaal vind ik! Maar we hebben nog alle tijd, één voordeel van lekker vroeg beginnen met alles! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je