{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uitzetlijst Lekker goedkoop!

Struikel jij ook over de kosten die een baby met zich meebrengt?? Bereid je voor!

Afbeelding blog 'Uitzetlijst  Lekker goedkoop!'

We weten allemaal dat een kindje erg veel kosten met zich mee kan brengen, je wilt immers toch het mooiste en het leukste voor de kleine. Op het moment dat de zoektocht, die vaak via internet plaatsvind, begint slaat mijn laptop al van alles op, lang leve de cookies! Ik bekeek een website die de allernieuwste hypermoderne kinderwagen verkoopt. De wagen was volledig van leer en had meer dan 8 verschillende standen, en je kreeg er ook nog eens een gratis regenhoes bij! Maar dat mocht ook wel voor 1390,00 toch?

Benieuwd of deze ook op marktplaats te koop zijn, surfde ik daar naartoe. en ja hoor, ondanks een tweedehands exemplaar bleek de wagen "zo goed als nieuw" bij de omschrijving stond: " door de hoge aankoopprijs, zijn wij erg zuinig omgesprongen met de wagen" en "Mag nu weg voor een prikkie" en inderdaad! dezelfde kinderwagen die ik nog geen drie minuten eerder had gezien werd op marktplaats aangeboden voor een redelijke prijs van 350,00. Inclusief regenhoes. Binnen enkele minuten meer dan 1000,00 bespaart! Luiers zijn ook een gigantische kostenpost, ik heb zelf uitgerekend dat ik ongeveer 800,00 voor 2 jaar kwijt zou zijn aan wegwerp-luiers van Pampers. Daar zou je al voor de zwangerschap voor kunnen sparen, want geloof mij de uitgaven van luiers zijn echt irritant en komen eerst wekelijks en gelukkig uiteindelijk slechts maandelijks voor.

Flessen, spenen, baduitzet, zijn ook allemaal tweedehands te verkrijgen, bij het Kruitvat en de V&D hebben ze met regelmaat actie's, zeker de moeite waard. Totale uitzet zou ik niet meer dat 150,00 betalen, dit is inclusief de hydrofiel luiers, deze zijn per 10 bij Zeeman te koop voor maar 5,00. Dus de kinderwagen, de uitzet, de luiers check check check, de babykamer dat zal de grootste kostenpost zijn voor de meeste moeders to be.

Ik had bij de eerste een prachtige catalogus kamer, nieuw, zo zonde!!! Het zag er dan wel prachtig uit maar uiteindelijk sliep de kleine man de eerste tijd bij ons ( in een wiegje die apart gekocht was) en de commode gebruikte ik amper, ik verschoonde liever op het aankleedkussen die ik vervolgens meesleepte door het huis. De kast die bij de babykamer hoorde was al snel te klein waardoor we een nieuwe aan moesten schaffen...Kortom ik red het ditmaal met een wieg ( babywalz) box ( marktplaats ) en ben als ik alles goed berekend heb voor 1400,00 helemaal klaar!

Iemand anders nog tips?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je