{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uitslag van het uitstrijkje

Afbeelding blog 'Uitslag van het uitstrijkje' Achtergrond blur afbeelding

Eindelijk even goed nieuws. Het uitstrijkje van een paar weken geleden is negatief. Dat betekent dus dat er geen infectie o.i.d. bij mijn eileiders is geweest. Hoe het dan kan dat die test wel positief is uitgeslagen in eerste instantie is de vraag. Maar voor nu eindelijk even een positiefe vibe. 

Ook ben ik begonnen met schrijven in een kinderwens dagboek. Erg prettig vind ik zelf. Je kan er alles in kwijt en zo hoef ik voor mijn gevoel niet mijn naasten te vermoeien met mijn verhaal constant. Afgelopen dagen ging het prima emotioneel gezien. Wel ben ik een paar keer gevraagd hoe het staat met onze kinderwens. Poeh, onverwachts, maar ik kon mezelf wel herpakken en uitleggen hoe het er mee staat. Tot op een zekere hoogte natuurlijk.

Ook vind ik het erg lastig om te reageren in situaties wanneer het alleen maar over het aankomende kind gaat. Dat er bijvoorbeeld op alles wordt gezegd, oh een leuk verhaal voor later die papa kan vertellen. Ik begin me dan te irriteren, terwijl ik ook enorm goed begrijp dat wanneer je in die fase zit alles leuk en schattig is. Poeh lastig. Dus wanneer iemand tips heeft dan hoor ik het graag!

Aankomende maandagavond ga ik weer wegen. Hopelijk ben ik weer dichter in de buurt van het doel en kunnen we eind augustus met het behandelplan beginnen, wat ook weer spannend is natuurlijk. Ook twijfel ik of ik het nog langer samen wil proberen. Ik vind het namelijk best een stap om vanalles in mijn lichaam te stoppen. Iets met een controlfreak. Iemand die dat ook lastig vond?

We houden vol en gaan weer door!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je