{{ message.message }}
{{ button.text }}

|| UITSLAG ||

‘’deel 2‘’

Afbeelding blog '|| UITSLAG ||' Achtergrond blur afbeelding

Vanochtend werd ik wakker met een hele hoop zenuwen. Ik wist ook echt even niet hoe ik er mee moest omgaan. De nacht duurde ieder geval echt extreem lang. Trouwens dat was al de hele week zo. Ik heb de hele week gelopen met wallen tot aan mijn ballen. Dat was erg vermoeiend werken met zenuwen en hoofdpijnen.


VANOCHTEND

Om 7.45 ging de wekker want 8.00 moesten wij paraat staan voor een telefoontje uit Duitsland. Maar ik dacht ach weetje we gaan samen lekker de hond uitlaten, want we zullen toch niet als eerst aan de beurt zijn toch?

Dus niet, we liepen buiten en ging plots mijn telefoon. Ik kreeg niet eens de kans om hem op te nemen. TE LAAT! KUT ik ben te laat. Maar ja ik kan wel terugbellen op dit nummer maar ik kan geen Duits. Ik direct het Nederlandse nummer bellen maar daar nam niemand op. Gelukkig was mijn voicemail ingesproken. Meneer Scholtes zou mij terug bellen na 9.00 aangezien hij eerst nog een video afspraak heeft staan. KUT KUT KUT nog langer wachten. Maar gelukkig duurde dat niet lang voordat Meneer Scholtes. Ik moet eigenlijk altijd wel lachen als ik hem aan de telefoon heb, hij is altijd zo zo zo serieus. Ja serieus I know, is natuurlijk heel belangrijk maar ik als nuchter persoon moet er altijd wel om lachen.UITSLAG THIERRY

Allereerst kregen wij de uitslag van Thierry te horen. Die was perfect, keurig en beter kon niet. Hij had verder geen op of aanmerkingen over zijn kwaliteit etc. Oké dit is al een opluchting, gelukkig heeft hij goeie zwemmers en weten ze de weg. Dat is een opluchting hoor want als hun navigatie kapot is dan sta je!! Dan moet je een landkaart pakken en dat wordt hem niet he, want we weten allemaal, mannen kunnen geen kaart lezen.UITSLAG CHANTAL

En toen kwam ik… Als ik maar geen slechte eitjes heb!!! Asjeblieft laat ik een engeltje op mijn schouder hebben dit keer. Ik heb namelijk wel genoeg nu op mijn lijf geschreven toch. Maar goed, hij begon eerst eigenlijk over mijn kijkoperatie hoe dat was verlopen en over de Lucrin Depot waar ik 3 maanden mee heb gelopen (overgang) HELLLLLNOOOO ik ga toch niet weer in de overgang he!?

Eigenlijk heb ik ook niks ernstigs gevonden bij jou zei hij dan. Alleen dat in het begin van je cyclus jouw hormonen verstoord zijn, dan is er een verschuiving te zien in de hormonen. Betekent dus ook dat hierdoor je bevruchte eicel verstoord raakt. Maar aangezien je zwanger bent geweest toen je uit de overgang kwam van een cryo is de kans groot dat we je eerst weer 3 maanden in de overgang zetten en vanuit daar weer direct een 5 daagse Cyro terugplaatsen. Vanmiddag neemt het secretariaat contact met je op om de afspraken in te plannen. Ooohh ik moet er dus niet aan denken he weer in de overgang, weer in de zomerperiode. Weer zweet tot aan mijn bilnaad. Maar goed eigenlijk ben ik ook reuze bij natuurlijk dat er niks ernstigs verder aan de hand is buiten mijn Endometriose om. Opgelucht? Ja zeker weten. Verdrietig ? Ja ook. Ik heb even flink me tranen laten lopen.

Vanmiddag worden wij gebeld wanneer ik mijn behandelplan kan ophalen. Spannend!! Maar het zal nog enige tijd duren voordat dat zo ver is.

Fingerscrossed

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je