{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uithuis geplaatst en een baby op komst

Mijn lieve dames wonen nu al bijna 4 jaar bij opa en oma en met de derde opkomst zit ik in onzekerheid.

Afbeelding blog 'Uithuis geplaatst en een baby op komst'

dag lezers,

Dit is mijn eerste blog en wil er vooral mijn gedachte in kwijt.

Mijn twee meiden zijn door omstandigheden uit huis geplaatst bij de ouders van hun vader

Hier heb ik niet echt vrede mee maar heb er ondertussen mee leren leven en geniet van mijn meiden als ze bij mij zijn.

Nu ben ik eindelijk echt gelukkig woon samen met de liefste man die je je bedenken kunt en wij zijn zwanger alleen zit ik in gedachte in een dilemma meiden uit huis baby op komst die zeker heel erg gewenst is maar hoe gaan mijn meisjes dit opvangen. Ik heb natuurlijk nog wel even (33 weken) maar hoe ga ik dit aanpakken zouden de meisjes blij zijn of zullen ze verdrietig worden en vragen waarom de baby wel en waarom wij niet?

Dit verwacht ik wel van de oudste maar hoe moet ik dit aanpakken ik heel gelukkig en blij want ik hou zoveel van mijn kinderen maar hun reactie benieuwd me en maakt me ook wel angstig ik wil ze geen verdriet doen.

Ik hoop zo dat ze net zo blij zullen zijn als mij..maar wat als dat niet het geval is.

Ik wacht voor nu op advies van ruby (de oudste) haar behandelaar.

Dinsdag spreek ik haar behandelaar en zal daar over bloggen. 

Dank dat ik mijn gedachte zo even mag delen.

Liefs ilona

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je