{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uitgerekende datum

Vandaag is de dag..

Afbeelding blog 'Uitgerekende datum' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag is de dag.. de uitgerekende datum.. de datum waarop volgens de echo's onze klein man de wereld zou komen verkennen.

Nu weet ik hartstikke goed dat er maar een heel klein percentage van de baby's daadwerkelijk geboren word op deze dag, maar bij mijn dochter zat ik nu al druk in de voor weeën. en deze kleine man? Nee hoor, die vermaakt zich nog prima hier binnen.

Af en toe krijg ik een duwtje of een schopje en als ik geluk heb een sprankje hoop door een plotseling krampje wat op komt zetten, maar dat is mijn lichaam die mij lekker voor de gek aan het houden is.

De woorden "nog maximaal 2 weken" en "geniet nog maar van de momenten alleen met je dochter" komen lichtelijk mijn neus uit en iedere dag lijken de uren langzamer voorbij te gaan, wanneer zal het dan een keer komen?

Ik dacht van te voren dat ik lang niet zo ongeduldig zou zijn als met mijn eerste bevalling, maar niets is minder waar. De kleine twijfels beginnen nu langzaam toch te komen. Is het allemaal wel goed daar binnen? heb ik wel genoeg schopjes gevoeld vandaag? ben ik niet te moe als de bevalling nu gaat beginnen?

Ach.. binnen nu en 2 weken zal hij er toch echt wel zijn! en.. tot die tijd geniet ik nog maar even van de momenten alleen met mijn dochter ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je