Snap
  • Zwanger
  • post

Uitgerekende datum

Vandaag is de dag..

Vandaag is de dag.. de uitgerekende datum.. de datum waarop volgens de echo's onze klein man de wereld zou komen verkennen.

Nu weet ik hartstikke goed dat er maar een heel klein percentage van de baby's daadwerkelijk geboren word op deze dag, maar bij mijn dochter zat ik nu al druk in de voor weeën. en deze kleine man? Nee hoor, die vermaakt zich nog prima hier binnen.

Af en toe krijg ik een duwtje of een schopje en als ik geluk heb een sprankje hoop door een plotseling krampje wat op komt zetten, maar dat is mijn lichaam die mij lekker voor de gek aan het houden is.

De woorden "nog maximaal 2 weken" en "geniet nog maar van de momenten alleen met je dochter" komen lichtelijk mijn neus uit en iedere dag lijken de uren langzamer voorbij te gaan, wanneer zal het dan een keer komen?

Ik dacht van te voren dat ik lang niet zo ongeduldig zou zijn als met mijn eerste bevalling, maar niets is minder waar. De kleine twijfels beginnen nu langzaam toch te komen. Is het allemaal wel goed daar binnen? heb ik wel genoeg schopjes gevoeld vandaag? ben ik niet te moe als de bevalling nu gaat beginnen?

Ach.. binnen nu en 2 weken zal hij er toch echt wel zijn! en.. tot die tijd geniet ik nog maar even van de momenten alleen met mijn dochter ;)

10 jaar geleden

Het blijft spannend.. nog steeds geen enkele teken dat hij binnenkort zin heeft om geboren te worden. volgende week woensdag een afspraak om te strippen, maar hopelijk gaan we die datum al niet halen :)

10 jaar geleden

Spannend. Alles nog rustig?

10 jaar geleden

Succes met de laatste lootjes! Hopelijk komt hij eerder dan onze kleine vent (41+2!) ;-)

10 jaar geleden

Spannend!